Unicorn Ķērējs Roku darbs Violeta Dekoratīvās Sienas Karājas Bērnu Sienas Karājas Apdare Istabā pie Sienas Karājas Sapņu Ķērājs

Regulārā cena €1.70 €1.02
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: sapnis core svārki, cavali mājas dekoru, zīmuļu gadījumā, violeta, apaļas sienas lampas karājas, antīkās sienas uzlīme, attēls karājas pie sienas uzlīme, apdare chambre arābu, free shiping sapņu ķērājs, podveski sapņu ķērājs, ekrāni violeta

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mājas Dekori

Sku:v96128

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Ķērējs: A ķērējs ir roku darbs kārklu hops ar neto austi par to, un tas ietver arī svētajiem objektiem, piemēram, spalvām un pērlītēm.Tradicionāli tie tika karājās šūpulis vai gultu, kā amuletus, lai mazuļi.Turklāt rāmjiem un karkasa sapņu ķērājs ir arī vienots simbols cerību un atjaunošanu.

2、Unicorn Ķērējs: Mūsu Unicorn Ķērējs ir vienradzis, kas speciāli izstrādāta bērniem.Tas ir pilnīgi roku darbs, izmantojot izturīga neilona virve un spīdīgas mākslīgas pērles.Krāsainās astes ir spalvas, mežģīnes un lentes, padarot to pūkains un gaismas.

3, Laba Miega: auduma neto ķērējs būs nozvejas slikti sapņi un novērstu tos no ienāk jūsu bērna guļamistabā.No otras puses, krāsains spalvas būs piesaistīt labus sapņus pārvērst telpu, kas nes mieru, lai savu mīļo bērnu Un mierīgs miegs.

4, Laba Dāvana: Ideāls unicorn dāvana bērniem vai ķērējs dāvanu bērniem, gudrs unicorn guļamistaba dekori un meitene guļamistabas sienas embellishment.Ar ķērējs ir gaismas svars un var izmantot sienas karājas, un to var izmantot arī kā garniture par kāzām un svinībām.

5、Pareizu Izmērs: kopējais garums ķērējs ir par 28 cm, diametrs: aptuveni 7,9 collas, astes garums: aptuveni 17 collas, ragu garums: aptuveni 3,5 collas, un svars: apmēram 3,2 unces.

Apraksts:

1. Ar ķērējs radās 18. gadsimtā.

2. Cilvēki domā, ka tas ir pilns ar vitalitāti un emocijas, un varat uzņemt skaisti sapņi

3. Nakts gaiss ir pilns ar sapņiem, catchers var filtrēt, sapņi, pārtvert murgi, atstāt skaisti sapņi, un liecinieks mūsu izaugsmi.

4 .Ar ķērējs ir viegli izjaukt, jūs varat DIY to saskaņā ar jūsu vēlmēm.

5. Tas ir īpaši piemērots embellishment meiteņu istabas, var ne tikai izrotāt bērnu guļamistaba, dzīvojamā istaba, windows, bet arī liels dekorēšana kāzām un personām.

Tas ir lieliska izvēle, lai dāvanu.

Funkcijas:

Vienradzis ķērējs ir 100% roku darbs, ar izturīgu neilona virve un spīdīgas mākslīgas pērles.Krāsains astes ir spalvas, mežģīnes un lentes, mīksts un viegls, drošs un bezbailīgs, un nekad izbalināt.

Specifikācijas:

Kopējais garums: aptuveni 28 Collas

Diametrs: aptuveni 7,9 Collas

Astes garums: aptuveni 17 Collas

Unicorn garums: aptuveni 3,5 Collas

Svars: apmēram 3,2 Unces

Iepakojuma Saraksts:

1 * Unicorn Ķērējs

Piezīmes:

1. Problēmu dēļ, par gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, lūdzu, pārliecinieties, lai ļautu izstrādājuma pielaides.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, produkts ir noteiktu izmēru robežās.

3. Sakarā ar atšķirību starp gaismas avotu un ekrānu, krāsu faktiskajam produktam un krāsu attēlu, kas būs nedaudz atšķiras, lūdzu, salīdzināt ar faktisko produktu.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Stils - Mūsdienu
  • Valodas - angļu
  • Izmērs - about 10*7.5*2.5cm
  • svars - about 130g
  • Tēma - Talismans
  • Materiāls - Organiskais Materiāls
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)