Izsmalcinātu Wind Chimes Ūdensizturīgs Karājas Eolu Zvani Saules Gaismas Pusi, Dārza Svētki Sienas, Mājas Dekoru Halloween Rotājumu Dāvanu

Regulārā cena €18.41 €9.21
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: daisy velosipēdu zvaniņu, komplekts eolu saules, eola soma, coolcam durvju zvanu, mulo durvju zvanu, pikacu velosipēdu zvaniņu, eola motor mount, ronaldo sienas uzlīme, ziaomi durvju zvanu, eola mehānisko

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mājas Dekori

Sku:v115916

Produkta Informācija

Funkcijas

☀【Saules Enerģijas Wind Chimes] aicina Enerģijas taupīšanas saules-powered piegādes.Mūsu saules enerģijas wind chimes āra aprīkots ar jutīgu gaismas sensors, kā arī augstas kvalitātes un izturīga ABS materiāla.Un LED gaismas rada mazāk siltuma, kas ir izturīgas un drošas.

☀【Multi - krāsu maiņa wind chimes] aicina Mainās krāsas pamīšus nejauši starp sarkana, dzeltena, zaļa, oranža, violeta, zila un krāsains kristāla bumbu lidot naktī.Tās būs pārmaiņas dažādās košās krāsās.Mūsu Spirālveida Kristāla Bumbu Vēja Piebalsot piedāvā romantiska un mierīga gaisotne,labāku veidu, kā atpūsties sevi.

☀【Ūdensizturīgs un Viegli Pakārt] aicina Nr. vadu vai ārēju elektroenerģijas nepieciešama.Ar izturīga dzelzs āķa, jūs varat pakārt kristāla bumbu Vēja Piebalsot droši.Var viegli pakārt to uz kokiem, žogi, metāla durvis, lodžija, zāles un citas vietas, kur jums patīk.IP65 ūdensnecaurlaidīgs un mitruma izturīgs dizains, tos var novietot gan telpās, gan ārā, un turas jebkur citur, kur vēlaties, lai viegli izveidot romantisku un noslēpumainu vietu.

☀【Labākās dāvanas ideja] aicina Unikālu,skaistu kristāla bumbu wind chimes lieliskas dāvanas draudzene, mamma,tētis ,vecmāmiņa,vectētiņš,kaimiņu,mamma-tiesību uz Tēva Diena, Mātes Diena, Ziemassvētki, dzimšanas dienas svētki Valentīna diena pateicības Halloween Rezidentiem Jaunu māju īpašniekiem diena

Piegāde

1.Ja jūs izvēlaties, lai kuģis no Ķīnas, mēs kuģis ar Visitdurbe.lv Standarta Piegāde; ja jūs izvēlaties, lai kuģis no aizjūras noliktavām, mēs nosūtīt vietējais loģistikas piegāde.

2.Jūsu pasūtījums parasti tiek piegādāti 24 stundu laikā, lūdzu, lūdzu, vairāk pacietīgi jāgaida.

3.Kaut ko, lūdzu, jūtieties brīvi, ļaujiet man zināt,mēs atrisinātu tā, lai jums, cik ātri vien iespējams.

Pakalpojums

1. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Un mēs atbildēsim 24 stundu laikā, izņemot brīvdienas.

2. Ja kādas problēmas ir jums, lūdzu, neuztraucieties.Jūs varat sazināties ar mums pirmo reizi.Mēs apsolām, ka mēs centīsimies visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

3. Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz laiku, starpība starp mums.Mēs strādājam Ķīnā.

Atsauksmes

- Jūsu apstiprinājumu, tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.Kad esat saņēmis produktu, ceru, ka jūs varētu atstāt mums pozitīvas atsauksmes(4 vai 5 zvaigznes).

-PIRMS jūs atstāt negatīvas atsauksmes.LŪDZU, sazinieties ar mums sākumā, un mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.

·Mēs cenšamies darīt labāk un liek jums justies apmierināts!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • līdzeklis 1 - Sapņu Ķērājs Kulons Gudrs Istabas Interjeru Macrame Sienas Karājas
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Atbalsts - Vairumtirdzniecības / Dropshipping / Mazumtirdzniecības
  • Piemērojamo Skatuves - Ziemassvētku Interjera Dekorēšana Istabas Interjeru Jauno Gadu 2022
  • iezīme 2 - Macrame Saules Ķērājs Skandināvijas Dekoru Dreamcatcher Apdare