Mēness Sapnis Ķērējs Handmade Melns Dreamcatcher Sienas Karājas Bērniem Guļamistaba Kopmītnes istabiņa Mājās, Apdares Bohēmijas Ornaments

Regulārā cena €13.48 €8.49
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: bērnu karājas dream catchers, violeta dream catchers melns, tapeatery boho dekori, bērniem apdare gaiteņiem, mac sapņu ķērājs, mini black dreamcatcher, lielās baltās sapņu ķērājs, sapņu ķērājs melns garš, sapņu ķērājs bērnu piparmētru, jauna liels sapnis ķērējs

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mājas Dekori

Sku:v144557

Produkta Informācija

Mēness Sapnis Ķērējs Handmade Melns Dreamcatcher Sienas Karājas Bērniem Guļamistaba Kopmītnes istabiņa Mājās, Apdares Bohēmijas Rotājumu [Size] Apļa Diametrs: 25 cm; Garums: 85 cm.

[Mājas Dekoru]Ar krāšņs mēness dizaina, šo skaisto dream catchers karājas dos savu istabu bohēmijas nojauta.Jūs varat pakārt to virs dīvāns, kamīns, galds vai gulta, silts un noslēpumaini, lai jūsu guļamistaba, dzīvojamā istaba, kopmītnes.

[Lielisku Dāvanu]Sapnis Ķērējs ir labākais svētību, silts un noslēpumaini.Šī melnā mēness sapņu ķērājs bija iepakotas skaistā biezu aploksni.Var izmantot kā dāvanu tieši jūsu ģimenei vai draugiem par rezidentiem, dzimšanas dienu, Ziemassvētki, valentīna diena, bērnu aizsardzības dienā, utt.

[Skaistu Leģendu]Dreamcatcher nāk no 18. gadsimta.Tā ir tradicionālā kultūra Native Amerikāņiem.Murgi iet cauri caurumiem, un no loga.Labie sapņi ir notverto, web, un pēc tam pabīdiet uz leju spalvas, lai guļ cilvēks.

krāsa: melna

Materiāls: kokvilna + dzelzs

Iepakojuma Saturs:

1 x Sapņu ķērājs

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • [Size] Diametra Apli - 85 cm.
  • Materiāls - IronCotton
  • Krāsa - melns
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)