Lādētājs mi grupa 5 mi grupa 6 SADERĪGS USB kabelis, maksas magnētiskās adatas Lādētāju smart skatīties aproce kabelis 50 cm

Regulārā cena €4.34
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: kristāla 3d mi grupa 5, apple aproce 6 datumi, mi gumijas aproce, mi bagad skatīties, rokassprādzes mi bandi 5, siksnas miband 3, smart skatīties apple serie1, njy smartwatch, pulkstenis xiaomi mi grupa vīrieši, mi 6 tastatūras

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Valkājamas Ierīces

Sku:v95451

Produkta Informācija

XIAOMI MI GRUPA 5 / 6 lādētāju

-USB uzlādes Kabelis priekš Xiaomi Mi Joslā, 5 un 6. saderīgs nomaiņa lādētāja tā, jūs varat uzlādēt savu smart rokassprādzi.Magnētisko polu lādētāju ar līdzīgas konstrukcijas ar oriģinālu.

-Elastīgu Vadu un ļoti vieglo svaru, ideāla, lai vienmēr veikt to ar jums, kad jūs neesat mājās.Aptuvenās mērīšana 50cm.

Visi mūsu sūtījumiem, ir izgatavotas no Madrides (Spānija), tajā pašā dienā (darba), par kuru pirkumu, ar nosacījumu, ka tas notiek pirms 13:00.Tāpēc, pirms iegādāties, ir svarīgi, ka jums pārbaudīt, ka piegādes adrese ir pareiza, jo pēc apstrādes paketi, tas nebūs iespējams veikt nekādas izmaiņas.

Piegādes laiks ir aptuvena.Šajos laikos nav jāņem vērā dažādi faktori, kas varētu nosacījumu paredzamo piegādes laiku sākumā.

-Ja jums ir jebkādas problēmas ar kuģniecību vai ar objektu, mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums tieši, kā mēs vienmēr dod jums risinājumu.Mūsu mērķis ir apmierināt visu mūsu klientu, un negatīvu vērtējumu nav atrisināt jūsu neveiksmi.

Mūsu apņemšanās ir gandarījums par visiem mūsu klientiem, Mūsu garantiju, tūkstošiem reižu mēs jau esam sasnieguši to.Jūtieties brīvi sazināties ar mums, jebkura veida izplatību.

Ja jums nepieciešams sazināties ar mums darīt, izmantojot Iekšējo ziņojumu .Ja vēlaties, varat arī zvanīt mums uz: 91 231 82 27 , laikā no L-V 9:00-14:00.Mēs centīsimies sniegt jums labāko risinājumu, lai jūs varētu būt daļa no mūsu garš saraksts apmierināti klienti.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Ixgnat 2804

Par labu laiku. Tas strādā ideāli.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Veids - Lādētāji
  • Saderība - Visi Saderīgie
  • Izcelsme - ES(Izcelsmes valsts)