Siksnu Xiaomi Mi Grupa 3 4 5 Rokas Metāla Aproce Bezskrūvju Nerūsējošā Tērauda MIband Mi Grupa 4 3 Siksnas, Aproces Pulseira

Regulārā cena €7.93 €3.97
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: pulkstenis xiaomi band pasaules 5, xiomi mi grupa tērauda aproce, xiaomi joslu 5 pasaules lietu, miband 5 elmo siksnas, mi loku 3, mi joslā 8 drošības jostas, xiaom mi 4. aile pasaules, šūpuļa mi grupa, mi grupa 5 pasaules top, miband 5 metāla violeta

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Valkājamas Ierīces

Sku:v133190

Produkta Informācija

Siksnu Xiaomi Mi Grupa 3 4 5 Rokas Metāla Aproce Bezskrūvju Nerūsējošā Tērauda MIband Mi Grupa 4 3 Siksnas, Aproces Pulseira

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 5 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Sebastianuch

Es esmu ļoti apmierināta ar savu jauno siksnu. Precīzi foto krāsu lāzera pārdevējs. Piemērots maniem Xiaomi Mi Grupa 4 aproce, ļoti piemērots. Es iesaku šo .

Mijogabriel1313

Pasūtītās preces. Iepakojums nav bojāts, un preces precīzi atbilst aprakstam. Tas padara mani ļoti laimīgu. Izskatās forši un man tā ļoti patīk. .

Ondryha94

Lielu rokassprādzi! Pasūtīt un šeit stiprinājumi atšķiras-stiprāks un uzticamāks. Let ' s redzēt, cik daudz tas strādāja. Aproci uz rokas ir ļoti ērti. Viņš nav unzip rāvējslēdzēju. Ieteikt .

Bethann1408

Pasūtījums tiek ļoti apmierināts, es ieteiktu, piegāde ir ļoti ātri, viss ir cieši aizvērtas, izmērs ir regulējams, kapsula, guļ labi un nav nokrist. .

Ins4n3 R4ng3

Tas ir tieši tas, ko man vajag, tā piebilst, eleganci, un Mi Grupa 3. tas ir tieši tas, ko es meklēju, kad es to pirkusi, laba izvēle. Ļoti ieteicams .

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderība - Android
  • Zīmola Nosaukums - FGCLSY
  • Valodas - angļu, Krievu, Spāņu, POĻU, Portugāles, Turku, Itāļu, franču, Vācu, Norvēģu
  • Pieteikumu Vecuma Grupā - Pieaugušie
  • Veids - Rokas siksniņa