Draugs Maksa par trūkstošo lai vai salauzt, lai nosūtītu

Regulārā cena €0.12 €0.10
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: svārki ļoti liela, papildu kravas maksa, augsti papēži kuģniecības maksa, lieli burti bezmaksas, lampas, papildus bezmaksas, elf maksa dimanta, īpaši lieli gredzeni, ebike bez maksas, piegādes maksa auskari, austiņas kuģniecības maksa

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v8875

Produkta Informācija

Draugs Maksa par trūkstošo lai vai salauzt, lai nosūtītu, Ja preces ir kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, pievienojot fotoattēlus, mēs nosūtīsim jums jaunu preču, Jo kuģniecības laiks ir pārāk garš, daudz precēm, kas tiks bojāts, bet, lūdzu, esiet droši,

Jo katra monitora modelis ir atšķirīgs, krāsu attēlu, kas ir mazliet atšķirība.Tātad Tas nav kvalitātes question.By veids, izmēri ir manuāla mērīšana, tā būs kļūda.Kļūdas diapazons:±3cm, ±5g, Ja jūs saņemsiet bojātu produktu, lūdzu, atstājiet ziņu mums un augšupielādēt produktu attēlus mums.Ja tā ir taisnība, mēs atmaksāsim jūsu naudu.Ja jūs pērkat produktus, dāvanu citiem,mēs varam nodrošināt somas. $0.3/vienā maisā, Ja jums ir kādas problēmas, par produktu, jūs varat sazināties ar mani pa Trademanager vai atstāj mums ziņu par Visitdurbe.lv.Mēs atbildēsim uz jums 24 stundu laikā, Ja jums patīk mūsu precēm, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu atsauksmes.Paldies jau iepriekš!!!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 4 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Autosila

Ļoti laipns pārdevējs, lika man mainīt produktu un ieguva tiesības stīpām! Izcilas komunikācijas.

Reggeatonlover107

Ļoti skaista, pin, pagāja daudzi mēneši, lai nonāktu bet tas bija vērts to gaidīt.

Remeni90

Pateicos jums ļoti daudz, exellent klientu apkalpošanas un ļoti labs produkts, es biju 100% pārliecināta. Es ceru, ka, lai nopirktu atpakaļ ar jums drīz.

Kuyuytuuy

Pārdevējs sākotnēji sūtīja nepareizu produktu, bet problēma tika atrisināta un pareizā secībā, cam, izmantojot šo pasūtījumu..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Vienuma Tips - Papildus Maksa, Exra maksa par trūkstošo lai vai salauzt, lai nosūtītu