Toe Klp Anti-crease Artefakts pretgrumbu Apavu Atbalsta Apavu Atbalsta Pirksta Rieva Filmu Stereotips Anti-crease Sneaker

Regulārā cena €0.81 €0.56
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: cepuri mickey snapback, neona chunky apavi, kurpes anti laukumā, mia apavi, black āzijas chunky apavi, ielikt anti laukumā, anti rieva ziepes, harley snapback cepure, heres čības, anti rieva zeķubikses

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v12535

Produkta Informācija

Funkcijas:

Nav viegli deformēt, nav viegli rieva.

Polietilēna, saīsināti PE, ir siltuma kopolimēru sveķi, iegūti polimerizācijas etilēna.Tā ir laba izturība pret zemas kvalitātes īpašības, labas ķīmiskās īpašības, un tiek plaši izmantota.

TPR materiāls ir termoplastisks līmi materiāls.Nozares, to parasti dēvē SBS modificētu materiālu, kuru plaši izmanto, un ir labi, izturību un īpašības.

Ventilācijas projektēšanas tur kurpes sausa un elpojošs, izvairās tveicīgs un mitrs, ir piemērojamība un skaistumu, rūpējas par mīlestību kurpes un rūpējas par jums.

Šīs kurpes ir piemērotas dažādiem no pirksta-veida formas tirgū, kas ir piemērota cilvēka organismā, atbalsta lielos un stabilizē pirksta, bez deformācijas un anti-lūdzu.

Iekšpusē kurpes , ir yardline apgriešanas līnijas, kas ir apgrieztām tieši pa līniju, atkarībā no izmēra un augstuma nepieciešama.

Specifikācijas:

Nosaukums: Kurpes

Materiāls: PE TPR

Krāsa: melna, pelēka, dzeltena

izmērs:

35-40 140*85*32mm

40-45 145*85*35mm

Paketē Iekļauts:

1 kurpju pāri

Lūdzu Piezīmes:

1.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

2.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktiskā krāsa veida var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls - Poliestera
  • Fit - Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra