Ir 2021. Jaunā, Modernā, Metāla Mākslas Sienas Dekoru, Sienas Mākslas Karājas Rotājumu Mājas Dekorēšanas Māksla, Virtuve, BBQ Restorāns Dekori Karstā Pārdošanas

Regulārā cena €5.82 €2.85
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: metāla lielu tauriņš, tauriņš pvc, metāla, tauriņš trafaretu metāla, 3d plānas metāla butterfly, balts metāla butterfly, 50 metāla butterfly, tauriņš metāla vienkārši, hops metāla butterfly, metāla butterfly aizkari, fāzēm, metāla butterfly

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mājas Dekori

Sku:v68953

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Žēlastību Jebkurā gadījumā: Šī metāla mākslas sienu dekors ir spilgti, lai sniegtu jūsu viesi vizuālo baudījumu.Lieliska izvēle āra vai iekštelpu apdares.Tā ir lieliska embellishment žēlastību, lai jūsu guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja, virtuves, dārza un terases.

2、Premium Materiāls: sienas mākslas apdare ir izgatavoti no izsmalcinātu sakausējuma un ir rūpīgi pulēta.Tas ir viegls un tās krāsas ir košas, padarot apdares pati spoža rota uz egles jūsu mājas dekoru.Tas ir izturīgs, neizbalē vai pauze viegli.Lielisks papildinājums žēlastību jebkurā istabas jūsu mājā.

3、Viegli Uzstādīt: Šie dekoratīvie metāla mākslas amatniecības izskatās liels par jūsu sienas, un tās ir viegli uzstādīt.Vienkārši mount nagu uz vajadzīgo vietu ar āmuru, un tad jūs varat pakārt šo metāla mākslas gabals par nagu.

4、Iekštelpu un Āra Apdare: Šī dekoratīvā sienu mākslas gabals ir vairāk nekā decoration dzīvojamā istaba, guļamistaba, kabinets, virtuve un ēdamistaba, bet arī var būt karājas izrādāmu gabalu, lai panāktu vitalitāti jūsu dārzā, pagalmā, terases, veranda, balkons un vairāk.

5、Ideāla Dāvana: pārdomāto dāvanu ģimenei un draugiem, kuri vēlas, lai panāktu kādu dabas ainavu telpās.Pasakains klāt dārza mīļotājiem.

Specifikācijas:

Nosaukums: Metāla, Sienu Apdare

Izmērs: apmēram 10*10*1cm/3.94*3.94*0.39 collas

Materiāls: sakausējuma

Iepakojuma Saraksts:

Metāla Sienas Dekoru,* 1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, tur varētu būt dažas krāsu atšķirība, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Tēma - MĪLESTĪBA
  • Materiāls - Metāla
  • Stils - Mūsdienu
  • Zīmola Nosaukums - AIHOME
  • Piliens kuģniecība - Atbalsts
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)