Kristāla Vēja Piebalsot Catchers Rotājumu Logu dekors Gaismas Ķert Kulonu Mājas Istabas Interjeru Mīļākais Rotaslietas, Dāvanas Windchime

Regulārā cena €1.76 €1.22
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: 9k kristāla stikls, aome guļamistaba dekorēšana, uzlīmes rainbaow suncatchers, āra chimes koka, plaukti ziedi loga karājas, metāla chimes, mājas piederumi fo, metāla chimes āra, krišna mājas dekoru, rotas veikt vēja piebalsot

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mājas Dekori

Sku:v44708

Produkta Informācija

Kristāla Vēja Piebalsot Catchers Rotājumu Āra Dārza Windchime Logu Dekors Gaismas Ķert Kulonu Mājas Istabas Interjeru Mīļākais Rotaslietas, Dāvanas

Motīvs:

1. Kristāla gaismas ķert rotaslietas ir izgatavots no K9 kristāla, ar papildu griešanas tehnoloģija, nevainojams, un labu refrakcijas efektu.

2. Izturīgs, šie gaismas-ražas novākšana rotājumi, šķiet, ir trausls un viegli saskrāpēts, bet faktiski tās ir ļoti izturīgas.Diez vai viņi kļūst duļķains vai aptraipīta.

3. Kristāla gaismas ķert rotaslietas gleams saulē.Kā gaismas tīkamu rotājumu karājās pie loga, šī gaisma tīkamu rotājumu veido skaistus atspīdumus.Kad saules gaisma, kas spīd no dažādiem leņķiem, tas atspoguļo dažādus apgaismojuma efektus.

4. Kristāla gaismas ķert apdare, ir piemērots daudzos gadījumos, piemēram, Ziemassvētku eglītes rotājumi, personām, lustras, sienas, bērnu istabas, automašīnu, iekārtu, aizkari, balkoniem.

5. Lieliska dāvanu izvēle, ļoti piemērots jebkura dāvana-dod godu.Labākā dāvana mamma, un jūsu mīļāko, sievu, līgavu, draudzene.

Specifikācija:

Produkta Izmērs:

Stils 4 /5 Garums: 440mm/17.32 gadā

Stils 6 Garums: 390mm/15.35 gadā

Stils 7 Garums: 380 mm/14.96 gadā

Produkta materiāls: kristāls K9

Produkta iepakojums: Aploksnes bubble bag

Krāsa: Sudraba

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 x Kristāla Vēja Piebalsot Ķērējs

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 3 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Outcast199

Skaista 16 dienas.

Sara D 93

20 dienu laikā čīle ir ļoti jauka, kā vienmēr.

X Light8

Nav runāt ar pārdevēju 18 dienu laikā čīle ir ļoti jauka, kā vienmēr.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Stils - Mūsdienu
  • Tēma - Mūzika
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls - CRYSTAL