20Pcs/maiss 55cm Burvju Rullīši Moderns Matu Ruļļi ir Viegli Izmantot, Nav Siltuma Curl Spirālveida Cirtas, matu Veidošanas Komplekts Gariem Matiem Frizūra

Regulārā cena €21.51 €11.62
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: Platums 52 m, electricl matu ruļļi, krāsas rullīti, magic matu rullīši magic, petit curl parūka, hiase durvju ruļļi, magic sviras matu ruļļi, heatless taisni mati, mamma, maric matu curler, undefined bikses

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Veidošanas Līdzekļi

Sku:v41804

Produkta Informācija

Produkta parametru:

Matu Curler Garums: 55cm(Iztaisnot)

Matu Curler Iekšējais Diametrs: 2,5 cm

Matu Vilkšanas Āķis Rīku Kopējais Garums: 52.5 cm

Rullīši Daudzums: 20Pcs

Ne Karstums Matu Curler:

1,Šo burvju matu rullīši komplekts ir lieliska un veselīga

alternatīvu apsildāmi stils gludekļi un radīs veselīgu meklē burvju cirtas un viļņi, nebojājot jūsu matus, kas dod jums Spīdīga, Gluda, un ir definēts, veselīgu cirtas katru reizi.

2,Mazgājams un atkārtoti tīrīšanas brīze un bez piepūles saglabāt, izturīgs ilgu laiku atkārtotu izmantošanu, ekonomisks un praktisks.

3,Viegli DIY savu matu stilu mājās, bez ķimikālijām vai karstumu gludināšanas nepieciešams, jūs varat bez piepūles veikt dabiskās cirtas un viļņi, lai radītu burvīgs matu veidošanas, bez došanās uz salonu, laiku taupošs un praktisks.

Atsauksmes & Dienests:

1) Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.Ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja.Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

2) Mums sola nodrošināt labāko servisu mūsu vērtīgu klientiem.Mēs pārdodam kvalitatīvu produktu ar labāko cenu un premium servisu.Jebkuru jautājumu tiks atbildēts 24 stundu laikā (izņemot sestdienas un svētdienas un valsts svētki).Ja jums ir kādi jautājumi, nevilcinieties sazināties ar mums.

Maksājums:

1) Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza.Vai ne,lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

2) Lūdzu, atstājiet piezīmi maksājumu, ņemiet vērā, veicot samaksu, ja jums ir kādi īpašo pieprasījumu (krāsu/izmēru).

3) tālruņa numurs ir ieteicams, lai iegūtu precīzas piegādes.

Kuģniecības Un Nododot Vārds:

1) Priekšmetus, kas tiks piegādāti ar 1-3 darba dienā pēc maksājuma pabeigta saņēmis.

2) preces ir nosūtītas, izmantojot ekonomikas pastmarkas (mēs nosūtīt savu paketi ar bezmaksas izsekošanas numuru), reach, ka lielākajā daļā valstu robežās no 10 līdz 45 darba dienu laikā.

3) Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 45 darba dienu laikā.Ja jūs nevarat saņemt to pēc 60 darba dienas.Lūdzu, sazinieties ar mums izšķirtspēju.

4) Piegāde var ietekmēt brīvdienas, pasākumi un citas neskaidrības.Mēs nevar garantēt ierašanās laiku.

5) Lūdzu, jāatzīmē, ka klients no ITĀLIJAS vai Brazīlijas, sakarā ar savu valstu stingri PASŪTĪJUMA politiku, lai MERCHANDISES no Austrumiem, Āziju, piegādes ātrums var būt lielā mērā aizkavēsies .

6) Ja jums nepatīk šķietami ilgu piegādes laiku, lūdzu, nav piedāvājuma.Mēs negribam, lai saņemtu negatīvu vai neitrālu vai zemu DSR rezultātu, tikai tāpēc, ka piegādes laiku.

7) Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

8) Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Thedonwolf

Rupji un retināšanas vidēji mati-es domāju, ka tas bija grūti. Matu pamazām piespiedu pārāk dusmīgs vīriešiem. Viens stick nolauž. Piegāde bija ātra, tad..

Susan Emerald

Tikai bija āķis gabals un somiņā bija arī gabals.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - MINJAHAN
  • daudzums - 20pcs
  • Gadījumā matu - Visas tips
  • Veids - Bendy Ruļļi
  • Materiāls - Plastmasas
  • Gabalu skaits - Combo
  • Vienuma Tips - Bendy Ruļļi
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs - 55cm