72 Gab. Matu Ilgviļņi, Stieņu Komplekts, 4 Krāsas Matu DIY Matu Veidošanas līdzekļi, Ilgi Īso Viļņu Rullīši Stils Rellers Rīki Sievietēm

Regulārā cena €31.33 €15.67
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: zaļo oglekļa stieņus, conisi matu rullīšu, DIY Manikīra Instrumenti, , matu ilgviļņi šķidrums, podstavka stieņa turētājs, fexi stieņi matiem, īsu matu flippy, marurj oglekļa stieņus, roll spirālveida matu curler, dzīvoklis matu rullīšu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Veidošanas Līdzekļi

Sku:v220916

Produkta Informācija

✿Matu ilgviļņi stieņi, kas: Kopā 80 gab, ietver 72 gab permas stieņi matiem (4 krāsas pārstāv dažādu izmēru, katras krāsas divas pakas), 6 gab. melnā duckbill klips, 1 gab punktu asti ķemme, 1 gab., dušas uzgali.

✿✿Augstas kvalitātes: Profesionālā augstas kvalitātes neslīdoša aukstuma vilnis stienis izgatavots no izturīgas plastmasas, ar gumijas joslu, kas var uzturēt stienis saspringts matiem.Neslīdoša, nav viegli, lai izjauktu, var radīt daudzas frizūra.

✿✿✿Viegli izmantot: Matu ilgviļņi stieņi ar ļoti plašu slots var vienmērīgi sadalīt šķidruma matiem, kad kērlings.Cirtaini mati stilu var viegli izveidot bez apkures, prom no elektriskā permas un aizsargāt savu matu.

✿✿✿✿Piemērojams gadījumos:Matu ilgviļņi stieņi, kas var tikt piemēroti, mājās vai salonā, izmantojot, vai pat ceļojot.Un var dalīties ar savu ģimeni un draugiem.

✿✿✿✿✿Lielisku Servisu: Augstas kvalitātes preces un ātri transporta sniedz garantiju par savu pirkumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mūsu atgriešanās politika ir ļoti vienkārša.Paldies par jūsu atbalstu un sapratni.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Gabalu skaits - Viena Vienība
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)