1 Pāris Kompresijas Zeķes, Elpojošs Acs Atvērtu Purngalu Zeķes Stiept Kāju Potītes Piedurknēm Pret Nogurumu Lencēm Atbalsta Pēdu Un Nagu Aprūpe

Regulārā cena €4.07 €2.04
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: zeķbikses sievietēm kājas, kompresijas zeķes medicīnas, zeķes sieviešu vēnas, teļš neilona zeķes, veco ļaužu aprūpe rin t, sievietes potītes zābaki stabilitāti, elektrisko kāju lencēm, disney auto atbalsts, potītes zābaki sise, joicon silikona spilventiņu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Personas Veselības Aprūpe

Sku:v187869

Produkta Informācija

1 Pāris Kompresijas Zeķes, Elpojošs Acs Atvērtu Purngalu Zeķes Stiept Kāju Potītes Piedurknēm Pret Nogurumu Lencēm Atbalsta Pēdu Un Nagu Aprūpe

Funkcijas:

1. Mūsu kompresijas zeķes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona un spandex materiālu, kas ir mīksts, ērts, elastīgs, izturīgs un nodiluma izturīgs.

2. Šī kompresijas zeķi ir viegls un elpojošs, kuras ir sviedru absorbcijai un ātrās žāvēšanas funkciju, saglabājot jūsu kājas sausas un ērti.

3. Pieņemot dizaina papēdis-montāžas un kājām-pakļaujot, mūsu produktu perfekti atbilstu mutes līkne, ātri un ērti valkāt, un var pasargāt kājas labāk un atvieglo sāpes kājas.

4. Augsta elastīgās zeķes fit kāju, nav viegli paslīdēt uz leju un deformēties.

5. Mūsu kompresijas zeķes, ir labs efekts, kas veicina asins cirkulāciju, mazinātu pietūkumu, samazina kāju sāpes un ārstē plantar fasciitis.

6. Šis produkts ir piemērots daudziem gadījumiem, piemēram, ceļojumu, veselības, darba, āra sporta un iekštelpu sporta veidiem.

* Šīs zeķes ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm.

Specifikācijas:

Materiāls: Neilons+Spandex

Krāsa: balta

Izmērs: S/M/L/XL

Svars: 42g(S/M)/44.g(L/XL)

Iepakojuma izmērs: 16.5*9.5*2cm

Iepakojuma Saraksts:

1* Pāri, Baltā Kompresijas Zeķes

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Pieteikums - Kāju
  • Ietekme - Kaulu Aprūpe
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips - Bikšturi & Atbalsta
  • Materiāls - neilona+spandex
  • Modeļa Numurs - 102185
  • Zīmola Nosaukums - Hailicare