Automātiskā Apkures Muguras Atbalstu Jostas Lencēm Magnētisko Apkures Korekcijas Terapijas Jostu Atpakaļ, Stāju Korektoru, Mugurkaula, Muguras Jostas Jostu Sel

Regulārā cena €17.83 €11.23
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: ķivere magnētiskā terapija, diy kakao, piaggio muguras atbalstu, grūti gurnu jostas, klinšu kurpes atpakaļ, muguras atbalsts, iphone 6, plakātu muguras sāpes, mugurkaula tshirt, lenti atpakaļ labu stāju, ķīnas atbalsts

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Personas Veselības Aprūpe

Sku:v189373

Produkta Informācija

Turmalīna Self-apkures Muguras Atbalstu Jostas Lencēm, Magnēti, Apkures Terapija Atbalsta Jostu Atpakaļ, Stāju, Mugurkaula Korekcijas Atpakaļ Plecu Jostas Stāja Korekcija Veste Sāpes Atvieglojums

Funkcijas

1. Iebūvēts 108pcs magnēti un nano infrasarkanais siltuma akupunktūras punktu matricas būs atbrīvot siltumu, ātri un ar ilgstošu iedarbību, efektīvi palīdz uzlabot asins plūsmu un veicina asins cirkulāciju, lai atpūsties muskuļu nogurumu un lai atvieglotu sāpes, kas saistītas ar locītavu un muguras problēmas.

2. Noņemams 5gab grūts, ABS, veidojot plāksnes cietā būvēt palīdzēs sadalīt spiedienu vienmērīgi, lai jūsu mugurkaula jostas ar spēcīgu fiksāciju un uzticamu atbalstu, lai saglabātu labu stāju un sasniegt someeffects uz ķermeņa novājēšanu.

3. Nāc ar neatkarīgu kakla lencēm, kas satur 12pcs self-apkure, magnēti brīvi izvēlēties, vai valkāt to, vai ne, silts audums var vēl vairāk veicināt kakla kopšanai.

4. Augstas qualitybreathable un mīksts audums, ērti un ādai draudzīgiem visu sezonu ilgu laiku valkā, nerada nekādu kairinājumu jūsu ādai.

5. Regulējams āķi un cilpas tipa aizdari, siksnas, ātri, lai atbrīvotu/aizvērt un pielāgot tightnessaccording ar jūsu pieprasījumu, 3 izmēru variācijas, kas var plaši uzvalks visvairāk lietotāju ar custom fit.

6. Var izmantot, lai improveyour miega kvalitāti un ķermeņa veselību, piemērots cilvēkiem, kuri pavada ilgu laiku strādājot, pirms dators, gulēt ar nepareizu nostāju, cieš no kakla un plecu nogurumu un dzemdes kakla stīvums, utt.

Specifikācijas

Materiāls: Elpojošs Audums, Magnēti

Krāsa: Melna

Izmērs: M/L/XL(nav obligāts)

Izmērs Vidukļa Apkārtmērs Liecina Svars

M 53-83cm 45.0-57.5 kg

L 60--97cm 57.5-70.0 kg

XL 99-112cm 70.0-90.0 kg

Piezīme:

Lūdzu atļaut dažas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Krāsa faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēlos, jo dažādi datoru ekrāni un displeja uzstādījumi.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms iegādāties.Paldies par jūsu sapratni!

UZMANĪBU!

1)Ļoti iesaku likt produkta labi vēdināmā vietām smaku noņemšanas pirms lietošanas.

2)AIZLIEGTS lietot cilvēki, kam ir grūtniecība, nosliece uz asiņošanu, kas slimo ar ļaundabīgu audzēju, drudzis un augsta temperatūra, lūzumi, ādas traumas, smaga hipertensija.

Paketē Iekļauts:

1* Turmalīna Muguras Atbalstu Jostas Lencēm

1* Turmalīna Kakla Figūriekavas

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Luandobem

Iesaku, labs produkts.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - Mugurkaula Atpakaļ Gurnu Jostas
  • Materiāls - Kompozīta Materiālu
  • Gabalu skaits - Viena Vienība
  • Ietekme - Atbrīvot Sāpes No Slimības
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips - Bikšturi & Atbalsta
  • Zīmola Nosaukums - Hailicare
  • Pieteikums - atpakaļ