1gb Rokas & Thumb Atbalstu ar Tērauda Bārs, Pretsāpju, Stabilizators Šinas par Karpālā Tuneļa Reimatisma Tendinīts Rakstīt

Regulārā cena €5.47 €3.28
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: mener pleca soma, geest plecu somas, spanx plecu kleita, nomierina pleca top, egogo pleca soma, pleca soma sabiedrība, audree pleca soma, pleca soma palestīnā, rokturis atbalsta tālruni, othopedic muguras atbalstu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Personas Veselības Aprūpe

Sku:v129061

Produkta Informācija

Par Produktu:

1. Izgatavoti no elpojoša Niršanas materiāli, Stiept izšūta auduma, ļoti mīksts un ērts.Apvienojumā ar Alumīnija sakausējuma atbalsta josla, kas spēlē galveno lomu atbalstu, trieciena absorbcija un pressurizing.

2. To var stabilizēt, un atbalsta jūsu vājas vai ievainotas īkšķa locītavu.Palīdzot jums, lai saņemtu atbrīvojumu no sāpes, sāpes, pietūkums, ko izraisa artrīts, saišu plīsumi, sastiepu roku, tendinīts, atkārtojas, stress, traumas, CMC, Carpel Tuneļa Sindroms, un vairāk!

3. Tā ir elastīga un efektīva, lai jūs varētu turpināt darīt savu ikdienas aktivitātēm!Jūs varat atstāt tos uz vienlaikus darot darbības, piemēram, sporta, mājas darbus, celšanas, īsziņu rakstīšana, datora lietošana un vairāk!

4. Palīdzēt jums atgūt funkciju bez roku tirpšana, nejutīgums, vai sāpes.

5. Tas ir universāls un regulēšana.Ergonomisks dizains ļauj jums to valkāt un pacelšanās ir viegli.Pievērsiet uzmanību, lai atšķirtu starp kreiso un labo roku.Ļoti universāls un noderīgs.

Specifikācijas:

Materiāls: OK audums + niršanas materiāls + elastic pleds audums + alumīnija sakausējuma atbalsta lentes

Iezīmes: Spiedienu, aizsardzību, atbalstu

Vecums: Pieaugušie

Krāsa: Melna

Izmērs: Viens izmērs der visiem

Stils: Pa Kreisi, Pa Labi

Ne vairāk sāpes!

Jūsu Rokas & Thumb iegūt skaistu ādu Nomierinoša Spiediena, kad jūs valkā rokas Lencēm, Atvieglojot Sāpes, Radot Asins Cirkulāciju visā Plaukstas un Rokas, kas izraisa sajūtu Atjaunošanos!!

Piezīme: daudzumu, kas šo preci ir 1gb, Pievērsiet uzmanību, lai atšķirtu starp kreiso un labo roku, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, izvēlieties daudzumu, kas lielāks par 1.

Pakete Ietver:

1gb * Īkšķis Aizsargs ar Tērauda Josla Atbalsts

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Brazhnik96

Ātri piegādā. Produktu, kā aprakstīts. Labs pārdevējs..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - BYEPAIN
  • Ietekme - Atbrīvot Sāpes No Slimības
  • Dropshipping - Jā
  • Materiāls - elastīga pleds audums + alumīnija sakausējuma atbalsta lentes
  • Modeļa Numurs - A02000
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)