Ziemassvētku DIY Adventes Kalendārs Ziemassvētku Istaba Galda Dekorēšana Ne Austi Atpakaļskaitīšanas Santa Claus Ornaments Jaunā Gada Sezonas Karājas Mājās

Regulārā cena €7.39 €3.70
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: liels koka adventes kalendārs, adventes kalendārs video, milzu koka adventes kalendārs, adventes kalendārs pusaudžu, dragon ball sienas kalendārs, adventes kalendārs unk, adventes kalendārs maquillauge, adventes kalendārs sao, adventes kalendārs iepirkšanās, adventic kalendārs

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ziemassvētku

Sku:v11506

Produkta Informācija

Ziemassvētku DIY Adventes Kalendārs Ziemassvētku Istaba Galda Dekorēšana Ne Austi Atpakaļskaitīšanas Santa Claus Ornaments Jaunā Gada Sezonas Mājas Karājas 50

Apraksts:

Izmērs:Neausti Audumi

Tēma:Ziemassvētki

Skaits, Gab:1GAB.

Izmērs:43 x 29cm / 17" x 11.4"

Tēma Modelis:Santa Claus

Svars(apm.):60g

Funkcijas:

Šis adventes kalendārs izgatavots no augstas kvalitātes neausts Audums materiāls, izturīgs un atkārtoti, izmērs: 43 x 29cm / 17" x 11.4".

Nāk ar druknu karājas string, lai nodrošinātu, jūs varat pakārt to droši un viegli.

Ideāli Karājas Ziemassvētku Rotājumi uz Sienas, vai, piemēram, Ziemassvētku Eglītes Karājas Apdare Rotājumu.

Ideāls dekori Ziemassvētku puse, kā piekārtiem rotājumi uz koku zariem, galda centerpieces, sienu, un ministru kabineta, utt.

Skaitīt dienas līdz Ziemassvētku dienā ar numurēts kabatām par šo adventes kalendārs.Jūs varat likt nelielas konfektes, rotaļlietas vai pat īpašās ziņas kabatām, tāpēc, ka katru dienu jūs count uz leju, jūs saņemsiet kaut ko īpašu!

Paketē Iekļauts:

1 x Karājas Ziemassvētku Adventes Kalendārs

Piezīmes:

1.Pāreja:1cm=10mm=0.39 collas,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.Lūdzu atļaut 1-3 cm starpība, jo manuāla mērīšana.

2.Sakarā ar ekrāna starpība,krāsa var nedaudz atšķirties no tā, ko jūs sagaida,lūdzu, ļaujiet tai.

Piezīme: Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.paldies!

Ja esat uzņēmuma pircējs, lūdzu, sazinieties ar mums, liels daudzums var pielāgot uzņēmuma logo .Sūtījumu & Nodokļiem 1) Mēs kuģis pasaulē ar Visitdurbe.lv Standard Shipping,Singapūra Post,Ķīna Post,E-packet,SunYou Ekonomiskās Gaisa Pasts,EMS,TNT,DHL,Fedex un tā tālāk. 2) preces tiks piegādāta 5 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts. 3) Ja jūs nesaņemat preci pēc 35 dienu laikā, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai problēmu atrisinātu. 4) Ievedmuitas nodokļi, NODOKĻI un izmaksas nav iekļautas preces cenā.Tie ir BURYER ATBILDĪBA. 5) Brazīlijas Pircējs , Brazīlijas post service uzlāde R$15.00 (aptuveni US$3.5), lai atbrīvotu jebkuru importēto produktu, pircējam vajadzēs maksāt par to, pirms saņemt sūtījumu, lūdzu, ievērojiet to.Paldies.Kā Lai Lūdzu, izmantojiet "IEPIRKUMU GROZS" veikt pasūtījumu par vairāk nekā vienu vienumu, Noklikšķiniet uz "Pievienot Grozam", pēc tam, kad visas preces ir pievienots jūsu iepirkumu grozā, spied uz "Apskatīt Iepirkumu Grozam ",pēc tam"Pērk no šī pārdevēja", beidzot to samaksāt.Atgriezties & Kompensācijas 1) Jūs varat atgrieztos produktu mums 7 dienu laikā no dienas, kad tā saņemta.Ja šis produkts ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Visitdurbe.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Citādi,kuģniecības izmaksas sedz pircējs.Sazinieties ar Mums, 1) visus jautājumus, lūdzu, sazinieties ar mums. 2) Visus ziņojumus vai e-pastus, būs jāatbild 12 stundu laikā, izņemot brīvdienas un nedēļas nogalē (Pekina laika).

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • iezīme 2 - Ziemassvētku kalendārs
  • Funkcija 5 - sezonas sākuma docer
  • līdzeklis 1 - advent calendar
  • Funkcija 6 - karājas brīvdienu rotājumi
  • Materiāls - neausti audumi
  • Modeļa Numurs - yh210922
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Tēma Modelis - Santa Claus
  • funkcija 3 - Karājas Ziemassvētku Adventes Kalendārs
  • 4. funkciju - Ziemassvētku kalendārs atpakaļskaitīšanas