24PCS Ziemassvētku Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Soma Karājas Candy Dāvanu Maisi Kabata Ar stiprinājumiem Virves Koka Numuri Mājās Ziemassvētku Dekori

Regulārā cena €7.54 €5.35
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: sienas kalendārs izkārtojums, adventes koka kalendārs, calendario galda kalendārs, neliela koka galda kalendārs, adventes kalendārs vegeta, kungs ziemassvētku adventes kalendārs, undefined bikses, adventes kalendārs pet, aizpildiet koka adventes kalendārs, adventa kalendāri dlugopisami

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ziemassvētku

Sku:v83152

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、24 aiz rupjš audekls Somas: 24 Adventes kalendāra somas, skaita, skaita uz leju no 1. līdz 24. līdz Ziemassvētkiem, ģimenes atver maisu katru dienu Adventes laikā un konstatē, dāvanas, lai katrs maiss, kas ir ļoti inovatīvi Ziemassvētku atpakaļskaitīšanas ceremonija.

2、Par Iepakojums: iepakojumā ietilpst 24 maisi (12 burgundijā, 12 oriģinālā kaņepes), 24 klipus, 10m/393.70 collu kokvilnas virve, 24 digitālo koka karājas frāzes, 24 karājas virves.

3、Koka Karājas Tagi: Koka karājas tagus ar 24 numuriem, var būt karājās maiss ar linga.Jums var likt konfektes vai dāvanu maisā, lai dotu bērniem neliels pārsteigums, katru dienu.Tādā veidā viņi var viegli saskaitīt uz Ziemassvētku un radīt siltu atmosfēru.

4、Unikāls Dizains: Šis Ziemassvētku soma ir izstrādāts ar gaismas atveri, kas ir ļoti piemērotas izvietošanai, nelielas dāvanas, piemēram, saldumus un uzkodas.Soma aprīkota arī ar virvi, un klipu, kurā var ērti novietot, kur nepieciešams.

5、Augstas kvalitātes Materiāls: Šie maisi ir izgatavoti no lina, kas jūtas lieliski, un aukliņu ir viegli piesprādzēt un atraisīt, var atkārtoti izmantot ilgāku laiku un piepildīta ar candy, šokolāde vai citas nelielas uzkodas, kopjot bērnu rokās-par spējas un radošumu.

Apraksts:

Mūsu Ziemassvētku Adventes Kalendārs Somas ir izgatavotas no lina, kas jūtas lieliski, un aukliņu ir viegli piesprādzēt un atraisīt, var atkārtoti izmantot ilgāku laiku.Koka karājas tagus ar 24 numuriem, var būt karājās maiss ar lingu

Funkcijas:

1. Staru atvēršanas dizains

2. Sabiedrība audums

Specifikācijas:

Nosaukums: Ziemassvētku Adventes Kalendārs Somas

Izmērs: apmēram 10*15cm/3.94*5.91 collas

Materiāls: lins

Krāsa: bordo, neapstrādātu kaņepāju

Iepakojuma Saraksts:

24*Aiz Rupjš Audekls Somas

24*Stiprinājums

1*Aptuveni 10m/393.70 collu Kokvilnas Virves

24*Digitālā Koka Karājas Frāze

24*Linga

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirību, krāsu, nekā tas ir reālajā dzīvē.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Slinkster 88

RAS ātra piegāde jāatbilst APRAKSTS paldies.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - ziemassvētku rotājumi mājās
  • Materiāls - Audums
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)