HEYSTOP 120 Slēdzis Spēle Lietā, Slēdzis Spēle Turētājs Saderīgi ar Nintendo Slēdzis un OLED Modeli, PS Vita Spēle, SD Kartes Glabāšanai

Regulārā cena €33.48 €16.74
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: komplekti ps vita, silīcija kartes turētāju, joypad nintendo slēdzis lite, telefona nintendo, slēdzis piederumi canne, vynil nintendo slēdzis, metale kredītkartes turētājs, nintend slēdzis ceļojumā gadījumā, undefined bikses, video spēļu konsoles īpaša

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Video Spēles

Sku:v24973

Produkta Informācija

HEYSTOP 120 Slēdzis Spēle Lietā, Slēdzis Spēle Turētājs Saderīgi ar Nintendo Slēdzis un OLED Modeli, PS Vita Spēle, SD Karšu Uzglabāšanas Gadījumā, MELNS/ROZĀ

Funkcijas:

1. Dizains Spēļu Kārtis: Paredzēti Nintendo Slēdzis spēle kartēm un SD kartēm, jūs varat ievietot Nintendo switch games Sony PS vita spēles un atmiņas kartes kopā.

2. Liels Slēdzis Spēle Uzglabāšanas Gadījumā: iekšpuse ir mīksta 6 elastīgas kabatas ar iebūvētu sargi, lai turēt līdz 120 spēli kartes vai SD kartes.Katra slota ir īpaši izstrādāta, Nintendo Slēdzis spēle kartes uzglabāšanai, lai izvairītos no kustības, triecieniem un pilieniem.Viegli drošu katras spēles karti vietā un nekad zaudēt to.

3. Visas Aizsardzība: Augsta blīvuma neilona apvalks, Šļakatu necaurlaidīgs, nepievelk putekļus, un pret skrāpējumiem.Ārdurvis izgatavotas ar neilona, gadījumā, kuriem ir iespēja spēlēt polsterējuma lomu, ideālu aizsardzību Nintendo Slēdzi, kārtridžu turētājs.

4. Mājas Glabāšanas un Ceļošana draudzīgs : Produkta Izmēri 7.5 * 5.1 * 2.9 collu.Ergonomisks Rokturis portatīvo satver dizaina ērtāk, lai veiktu, ņem ārā ar draugiem, baudīt spēli puse.Piemērots mājās, uzglabāšanas un ceļojumu, ceļojumu draudzīgi. (Produkts nav pārnēsāšanas siksnu)

5. Viegli Vilkt: Iebūvēts pull gredzeni padara to vieglāk un ērtāk izņemt un nodot savu kolekciju.

Specifikācija:

4 x 5.1 x 2.9 collas

0.75 lb

6 Sargi 120 Kabatām

Paziņojums:

Šis produkts nav roku pārnēsāšanas siksnu.Melns

1. Anti-Fall: cietā čaula pasargā jūsu kartes aizsargāts, kamēr mīksts iekšējais materiāls saglabā savas kolekcijas no kļūst scratched.Pat tad, ja jūsu gadījumā ir bojāts, spēles, šajā gadījumā joprojām būs aizsargāti.

2. Nulles Pierādījums : izturīgs neilona materiāla un lielisku konstrukcija novērš skrambas, tas var pretoties visvairāk asiem priekšmetiem, neatstājot zīmes, saglabājot savu spēli kartēm un SD kartēm, bez bojājumiem.

3. Splash Pierādījums : shell, var efektīvi ūdens un mitruma necaurlaidīgs, efektīvi aizsargātu spēļu kārtis.Jūs pat nejaušas noplūdes kādu ūdeni par to, ka netiks nodarīts kaitējums iekšā.

Rozā

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - HEYSTOP
  • Modeļa Numurs - Slēdzis un OLED
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgs Marku/Modeli - Nintendo
  • Nintendo Modelis - NINTENDO SLĒDZIS