Grūti EVA Gadījumā, par Dyson Virsskaņas Matu Fēns HD08 HD01 HD02 HD03 Uzglabāšanas Somas Portatīvo Ceļojumu Uzskaites Kaste

Regulārā cena €33.02 €28.07
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: tenisa svārki nekoma, rezultātā dyson, gadījumā airwrap dyson, manējā matu fēns, phono matu fēns, eva gadījumā 10, ateez gaisa pod gadījumā, undefined bikses, vispārējais dyson matu fēns, gadījumā m3 grūti

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Video Spēles

Sku:v167033

Produkta Informācija

Tērps:Dyson Virsskaņas HD08 Matu Fēns

Krāsa:Melna /Rose sarkans

Izmēri:42*18*11cm

Tērps:Dyson Virsskaņas HD01/02/03 Matu Fēns

Krāsa:Melna /Rose sarkans

Izmēri:42*17.5*13cm

Premium grūti EVA gadījumā – cietā lietā compatibled par Dyson Virsskaņas Matu Fēns HD08 ir izgatavoti no augstas kvalitātes EVA, lai nodrošinātu izturību un Pārnesamību. (Pārdošanai ir tikai gadījumā , Matu Fēnu, un citus piederumus, netiek iekļauti)

Pūkains odere - Super mīksts, anti-static, triecienizturīgs slāņa un iekšējā slāņa, pūkains audums.Produkts var efektīvi absorbēt triecienu un samazināt kaitējumu no nejaušiem triecieniem.

Ērts dizains: Pārnēsājams rokturis padara lietā viegli pārvadāt un interjera dizains ir ļoti piemērots piederumi.Gluda, bet spēcīgu 360 grādu metāla rāvējslēdzēju, viegli atvērt un aizvērt.

Perfect fit: Mēs izstrādājām gadījumā jūsu Dyson Virsskaņas Matu Fēns HD08. Un, kas ir speciāli aprīkoti ar karabīne, lai atvieglotu to glabāšanu un nēsāšanu, Matu Žāvētājs gadījumā.

Viegli pārvadāt: šī cietā lietā, lai jūsu Matu Fēns ir viegls un kompakts, un iekļaujas jūsu mugursomā vai bagāžā.Jūs varat nogādāt to jebkurā vietā.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Zhannaivanyuk

super reçu rapide.

Monnalizza

Kvalitāte ir laba, bet es nevarētu teikt, ka tas ir lielisks, interjers apdare ir plānas viss noved, jo vispārējās normas, piegāde ir ātra.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - par Dyson Virsskaņas matu fēns HD08 uzglabāšanas maiss
  • svars - 604g
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Krāsa - Melnā / sarkanā Roze
  • Saderīgs Marku/Modeli - Dyson Virsskaņas matu fēns HD08
  • Izmērs - 42*18*11cm
  • Zīmola Nosaukums - NoEnName_Null