2 Iepakojumi Bambusa Dredi tamboradatas Locs Matu Adatu Aušanas 0,75 mm Izšūšanas Āķis Bloķēšanas Tērauda Dreads Instrumenti Pinumu Kuģiem

Regulārā cena €4.64 €3.34
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: tamborēšanas āķis krāsas, fantāzija tamborēšanas āķis, šausmas tamborēšanas āķis, poniju tamborēšanas āķis, maisa tamborēšanas āķis, tamborēšanas āķis k, cloveramore tamborēšanas āķis, milward tamborēšanas āķis, tamborēšanas āķis romantika, amour tamborēšanas āķis

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Adatu Daiļamatniecība

Sku:v2051

Produkta Informācija

2 Iepakojumi Bambusa Dredi tamboradatas Locs Matu Adatu Aušanas 0,75 mm Izšūšanas Āķis Bloķēšanas Tērauda Dreads Instrumenti Pinumu Kuģiem

Funkcijas:

ĒRTI LIETOT: Izgatavoti no augstas kvalitātes dabīgām bambusa materiāliem, spēcīgs un izturīgs,kas ir viegli saprast un apdare stundas tamborēšana.Palīdzot izvairīties no roku nogurumu.To var izmantot ilgu laiku, un jums nav justies noguris.

IZSMALCINĀTU DĀVANU:Ārkārtīgi viegls izšūšanas adatas,tā ir labākā dzimšanas diena, ziemassvētku dāvana jūsu ģimene, draugi un bērni to dreadlock maintance.

DIZAINS: Šie efektīvu un drošu rīku, kas piemērots pītā matu pīnes, dredi, šausmas paplašinājumi un saglabāt dreads, būtībā atbilst jūsu vajadzībām.

VIEGLI PĀRVADĀT - uzglabāšanas kaste uztur visas jūsu tamborēšana instrumenti, veikls un organizēti,kas ir ideāli piemērots ceļojumiem, mūsu ērts, kompakts?lietā?tur visiem jūsu tamboradatas organizēti, un nozīmē, ka jūs varat veikt lielāko daļu savu laiku, tamborēšana jebkur.

Metodes dredi:

1.Izmantojot bišu vasku, lai padarītu dreads var radīt problēmas, jo ūdens viens pats nevarēs noņemt vasku.

2.Tas var novest pie kā pelējuma un šausmas puve, un katru netīrumu daļiņu, kas ir iestrēdzis ar vasku, var izraisīt sapelējis, gļotains dreads.

3.Backcombing un vērpjot un kraķis ir daži no vairāk, labāk un populārākajām metodēm, lai sasniegtu starter dredi.

4.Jūs varat izmantot 0,75 mm dreadlock instrumenti ar trīs adatas un cieši pirmo, pēc tam divas adatas un, visbeidzot, izmantot vienu adatu un apstrādāt informāciju.

Specifikācijas :

Materiāls: nerūsējošais tērauds, bambusa rokturis

Diametrs: 0.75 mm adatu

Garums: 5.5 collu Rīkoties ar adatām

Paketē iekļauts:

3 gab. dažādas izšūšanas piederumi. 1 āķis, 2 āķiem un 3 āķiem.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Mashunya91 10

jauku ideāls produkts, es tiešām novērtēju, ka ir ļoti jauki.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāls - Bambusa
  • Iestatīt Tipu - NO
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Āķi - 1 āķis, 2 āķi, 3 āķiem
  • Veids, Vairumtirdzniecība - NO
  • Veids - Dredi Tamboradatas
  • Izmantošana - matu Bize, Amatniecības