1/2gab Bikses Malas Saīsināt Pašlīmējošas Bikses Muti Ielīmējiet Kāju Presser Bikses Apģērbu Šūšana, Auduma Bikses Malas Saīsināt Ho

Regulārā cena €5.81 €4.07
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: bikses bieza kājām, ceļojumu gludeklis komplekts, wrap šūšanas pēdas, auduma ceļojumu soma anti putekļu, mazo tualetes piederumu komplekts ceļojumu, auduma haire piederumi, trikotāžas bikses kājām, skolotāji auduma piederumi, nike aksesuāri, mežģīnes, bmw m stila ķermeņa komplekta

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Adatu Daiļamatniecība

Sku:v128289

Produkta Informācija

1/2gab Bikses Malas Saīsināt Pašlīmējošas Bikses Muti Ielīmējiet Kāju Presser Bikses Apģērbu Šūšana, Auduma Bikses Malas Saīsināt Ho Apraksts:

Funkcijas:

1.Sagriež Pēc vēlēšanās: Jūs varat samazināt jebkura garuma gribu, tā var būt fiksēta uz biksēm, un tas nav viegli pārvietot, un pēc tam dzelzs bikses var būt plakana.Lentes lentes uz dažām sekundēm, un pēc tam tā var fit cieši.

2.Augstas kvalitātes drošības līmlenti, M5 lentes ir blīvāka un stingrāka.Mūsu speciālās līmes ir paredzētas, lai nodrošinātu ādas drošības un neizraisa kairinājumu.Pasākumi 2.4 cm plata un 1,2 m kopgarumā.

3.Viegli Tīrīt: Mēs izmantojam drošu materiālu, kas ir ērti, visas dienas garumā, bet arī viegli tīrīt, tāpēc jums nav, lai risinātu ar kaitinošas atliekas vai neizskatīgs līme zīmēm.

4.Multi-purpose: Ļoti piemērots bikšu kājas un aproces, lai saīsinātu apģērbu, lai piemērotu vietu, piemērotas saīsināt dažādu audumu, utt.

5.Izmantojot Metodes:

6.1. Izmantot lineālu un krāsas pulveris, lai atzīmētu locīšanas nostāju, kas padarīs elsas kāju skaistāku.

7.2. Ar šķērēm nogrieziet lieko auduma.Kad griešanas, tas būtu taisni.Pārāk līks un šķībs ietekmēs izskatu.

8.3. Šīs bikses ir ielīmēts ar ūdeni, lai izvairītos no rukuma un novērstu no dzelzs samazinās pēc tam, nospiežot un veido.

9.4. Baltā daļa ir gumijas sloksnes, kas radīs saķeres pēc taustiņa, lai mēģinātu, lai to novietotu centrā.

10.5. Pēc uzlīmēšanu uz bikšu kāju, lietot dzelzs dzelzs tieši, un kas pārklājas, daļa no bikšu atvēršanai ir 2-3 cm aplī.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa atšķirties no attēla, jo datora iestatījumi.

Lūdzu atļaut nelielas novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1/2gab x Bikses Malas Saīsināt Pašlīmējošas Bikses Muti Ielīmējiet

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Veids - Instrumentu Komplekti
  • Izmantošana - Izšūšana
  • Zīmola Nosaukums - Aleekit
  • Materiāls - Ādas
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)