1PC Radošo Traceless Stāvēt Plaukts Organizators Elektriskie Sienas Piestiprināms Turētājs Kosmosa Taupīšanas zobu suku turētājs Vannas Piederumi

Regulārā cena €1.46 €1.02
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: sony austiņas, smieklīgi, t krekli, bērnu gultiņa loksnes komplekti meitene

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Vannas Istaba Produkti

Sku:v144272

Produkta Informācija

Apraksts:

【Droši Izmantot] aicina-- unikāla dizaina šī zobu suka turētājam ir, ka tad, kad elektriskā zobu suka ir likts, abas puses klips automātiski tiek aizvērts, un, kad zobu suka ir veikti, klips automātiski atsperes atvērts, nav nulles rokturi.

【 Size] aicina--6cm*9cm*3cm, 45g, saglabāt savu vietu, tikai par vannas istaba uzglabāšanai.Šī zobu suka turētājam ir piemērots 99% no elektriskās zobu sukas tirgū (diametrs: 1,5 cm-3,5 cm)

Specifikācijas:

【Automātiski Pielāgojas zobu Suka Size] aicina unikāla dizaina šī zobu suka turētājam ir tad, kad elektriskā zobu suka ir likts, svars elektriskā zobu suka būs push pusē skavas uz abiem sāniem, lai slīdētu uz aizvērt, tādējādi stingri turot zobu suka.

【Izmēģinājuma scopel] aicina Izskatu piebilst, ausu formu, Var uzglabāšanas Bērniem pieaugušo elektriskā zobu suka, Matu ķemme utt. (Diametrs 0.59-1.37 gadā).

【 Materiāls] aicina Izgatavoti no augstas kvalitātes pārtikas kvalitātes videi draudzīgu polimēru materiāliem, tas ir bez smaržas, nekaitīgs, ir laba veiktspēja mitros apstākļos, ir droša un higiēniska, un ir viegli tīrāma.

【 Viegli Uzstādīt] aicina Lūdzu, pārliecinieties, vai sienas virsma ir tīra un sausa, pirms uzstādīšanas, noplēst papīru no muguras, Beidzot stick to uz, pie sienas un arī fiksēts.

【Gadījumā sienu] aicina Gludas flīzes, sienu Koka, Gludas, marmors, Gluda stikls, Matēts stikls, Gluda metāla.Nav piemērots virsmas, tapetes, krāsotas sienas, un citām nelīdzenām virsmām.

Paketē Iekļauts:

Zobu Suka Plaukts * 1

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirīgiem monitoriem un apgaismojums, produkta attēli var nedaudz atšķirties no faktiskās krāsas.

2. Produkta izmērs ir manuāli mēra, lūdzu, ļauj 1-2cm atšķirība, paldies par jūsu sapratni!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Atbalsta Dropshipping - Atbalsta Mazumtirdzniecības
  • Ir Smart Ierīces - NO
  • sūtījumu - Ātra Piegāde
  • Atbalsts Vairumtirdzniecība - Ātra Piegāde
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Atbalsts - Dropshipping
  • Materiāls - Plastmasas