1gb zobu Suka, Zobu pasta Turētājs Gadījumā Skūšanās Grims Birste Elektriskas zobu Suku Turētājs Organizators Stāvēt Vannas istabas Piederumi Kastes

Regulārā cena €10.85 €8.79
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: blendamed zobu pasta, zobu pastai, kas aizvadīts, angļu zobu pasta, bambusa zobu pasta, zobu pastai, zibens, unflavored zobu pasta, atteezzo zobu pasta, atsvaidzināt zobu pasta, spēcīgu zobu pasta, kad fluora zobu pasta

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Vannas Istaba Produkti

Sku:v233683

Produkta Informācija

modname=ckedit Stila Nosaukums : Lielo zobu Suka Caddy Šo lielo zobu suka caddy ir sadalīta 6 nodaļās, nodrošinot sakārtotas glabāšanas, dažādu mutes dobuma higiēnas preces, tostarp rokasgrāmata/elektriskās zobu sukas, zobu pasta un zobu diegs.Tas dismantles vieglai tīrīšanai un funkcijas sekla nodalījums nelielām, ventilācijas caurumu ātrai žāvēšanai, un neslīdošu pamatu.Nomazgājiet un nosusiniet rokas.Specifikācija: Krāsa : Pelēks / Zils Materiāls : pārtikas kvalitātes PP un ABS plastmasas Izmēri : Par 17.1*8.6*12.8 cm/9.4*9.4*13.2 cm Paketē iekļauts: 1 Gab. * zobu Suku Turētājs(Citi NAV jāiekļauj.) Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirību dēļ manuāla mērīšana.Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Laipni lūdzam puses piederumi, pārlūkot mūsu veikalā uzskatāt, ka jums patiks.Sekojiet mums, lai baudīt Fani Ekskluzīvas Atlaides

1.VIP Cena un Papildus Atlaide par Sekotāju

2.Zinot, jaunajām kolekcijām,Veikalā Veicināšana

3.Uzvarētāju bezmaksas Produktus vai liels Kuponiem un citiem Pabalstiem iepriekš

4.Jums ir nepieciešams iegādāties pilnu komplektu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.Mēs sniegsim maksimāli preferenciālu režīmu.

Atsauksmes:

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes, un dod mums 5 zvaigznes, saņemot produktus.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, lūdzu, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

2. nosūtiet mums e-pastu pirms jūsu negatīvās atsauksmes vai sliktas atsauksmes vai strīdu par mājas lapu, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, cik drīz vien iespējams, un ļaujiet jūs esat apmierināti ar uzņēmējdarbību.

3. Mēs ceram, ka jums ir laimīgs iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā.

Piegāde:

1. Vienumi ir tikai izsūtīts, pēc maksājuma apstiprināšanas.

2. pareizi detalizētu adrese ir jāuzrāda, ja jums vietu pasūtījumu.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, ja jūs nesaņemat iepakojumā 60 darbdienu laikā pēc kuģniecības un ļauj dažas darba dienas, lai pārbaudītu pakete nepiegādāts.

Maksājums:

1. Lūdzu, apstipriniet cenu un citas ziņas, ar piegādātājs pirms maksājumu.

2. Pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un izvēlēties savu mīļāko kuģniecības metodes, pirms maksāt.

3. Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Laba iepirkšanās!

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Ir Smart Ierīces - No
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls - Plastmasas