LANBENA Sejas Krēms 50g Gliemeža Remonts Balināšanas Dienas Krēms Pretgrumbu Anti Novecošanās Pinnes Ārstēšanas Mitrinoša Ādas Kopšana Firming

Regulārā cena €8.84
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: šķēres ķermeņa kopšanas, maskas, ķermeņa kopšanas vīriešiem, lakatiņu ķermeņa kopšanas, robotika ķermeņa kopšanas, personas mēness seju, ķermeņa kopšanas skuveklis, personas aizdevumiem auto, personas matu kaklasaiti, konka sejas kopšana, vairumtirdzniecības ķermeņa kopšanas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v111691

Produkta Informācija

LANBENA Sejas Krēms 50g Gliemeža Remonts Balināšanas Dienas Krēms Pretgrumbu Anti Novecošanās Pinnes Ārstēšanas Mitrinoša Ādas Kopšana Firming

1.Produkta Nosaukums: LANBENA Gliemeža Remonts Sejas Krēms

2.Specifikācijas: NETO WT 1.06 OZ/50g

3.Iedarbība: Papildus spēcīgs, atjaunošanas un remonts funkcijas, gliemežu krēms ir īpaši noderīgi ādas balināšanas, mitrinošs un remonts.Lai gan mitrinošs, tas arī var padarīt jūsu ādai atjaunoties ātrāk, veldzē ādu ar dabisko elastību un kolagēna, maigi apkarotu pinnes.Tikmēr, tas efektīvi remontu pinnes rētas, savelk poras un sniedz anti-novecošanās iedarbību.

4.Sastāvdaļas: Ūdens, Glicerīns, Gliemeža Sekrēciju, Filtrātu, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Nikotīnamīds, hialuronskābe, Palmitoil Pentapeptide, Argireline, Vara Peptīdu, Edta Dinātrija Sāls Dihidrāts, Pantenolu, Amonija Acryloyldimehyltau-likmes/PV Kopolimērs, Trehalose, Koenzīms Q10, Beta-Glikāna, Glycereth-26.

5.Ādas Tipi: Piemērots dažādiem ādas tipiem

6.Uzglabāšanas laiks: 3 gadi.

7.Lietošanas Metode:

A. Pēc tīrīšanas no rīta un vakarā, ņem summa zaļo pupiņu izmēru un uzklājiet vienmērīgi uz sejas un kakla.

B. Uzspiediet ar pirkstiem gar kontūru seju, lai pilnībā absorbētu.

C. efektīvāk, izmantojot metodes, masāžu.

D. Liftinga masāža

E. Izmantot galiem gar apakšējo-uz augšu-uz-mediālā-sānu liftinga masāžu.

F. Akupresūras

Noliec vidējo pirkstu un rādītājpirkstu tuvu abām pusēm no tilta no deguna, ja rādītājpirksts atrodas, nospiediet grūtāk 5 līdz 10 reizes/kārtu.

G. Apli masāža

Uzklājiet ar apļveida masāžas uz vaigiem un pieres un uzacīm.

8.Silts padomi:

A. stiepļu vilkšanai parādība var rasties sakarā ar gliemeža sekrēciju ekstrakts satur.Lūdzu, tā nav pat ādas, piemērojot produktu.Būtu ļoti ieteicams, lai maigi masāža ar tajā pašā virzienā, līdz pilnībā uzsūcas.

B. jutīga āda, ir ieteicams veikt alerģijas testu uz muguras auss, pirms lietojat šo produktu.Izmantojiet to, ja nav negatīva ietekme.

C. Ja šādas novirzes, kā izsitumi, pietūkums, nieze vai alerģiska reakcija rodas laikā, vai pēc tam, kad, piemērojot produktu, pārtrauciet to lietot uzreiz un meklēt medicīnisku palīdzību.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs - YY325
  • Zīmola Nosaukums - MOONBIFFY
  • Sertifikāta Numurs - sejas krēms
  • Sastāvdaļas - gēla gliemeža sejas krēms
  • Vienuma Tips - Personas Veselības Aprūpes Piederumi