MOMO Biedējošu Hakeru Spēle Šausmu Lateksa Maska Nicro Nāves Spēli Biedējošu Halloween Masku Sieviešu Spoku Lielu Aci Ar Gariem Parūkas

Regulārā cena €8.57 €5.74
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: xtreme lateksa josta, momo vīruss maska, momo maska lux, ķermeņa lateksa josta, momo maskas, momo zilā maska, lateksa plānas jostas, augsta lateksa zeķturis, momo puri maska, lateksa josta jostas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v114822

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Smieklīgi Izskatās: Sveiki, vai jūs vēlaties spēlēt spēles?Šī pilnu galvu kostīms ar parūka ir gatavs.Mīksto melni mati, milzīgām acīm, milzīgu muti un sarkanā smaids.

2、netoksiskas un bez Smaržas: parūka masques ir izgatavoti no augstas kvalitātes 100% dabīgās gumijas lateksu.Deodorization apstrāde tika veikta ražošanas procesa laikā.Tas ir netoksisks, bez smaržas, difūzijas, ūdensizturīgs un izolēti, un tas ir ļoti dabiski un reāli un viegli tīrāma.Izmēģiniet mūsu lateksa izstrādājumi.

3、Redzamību un gaisa Caurlaidība: nav šķēršļu, redzes un elpošanas.Jūs varat redzēt ar acīm kostīms.Tas dos jums daudz patīkamu un aktīvu vidi.Gumijas lateksa, kas ir elastīgs, ar daudz vietas un gaisa caurlaidību.

4、Jautri Tērpu Aksesuārus: To var izmantot Halloween, Ziemassvētku, Lieldienu, karnevāliem, masku puse, tag puse, vai vienkārši iet uz naktsklubu kostīms.Jūs varat arī spēlēt ar bērniem mājās vai brīvdienās.Jebkurā gadījumā, jūs redzēsiet daudz izmantot šo masque gadījumos, kas nav Halloween.

5、Plaši Izmanto: Valkājot šo šausmu masque atstās dziļu un paliekošu iespaidu katrā ziņā jūs piedalīties.Šī maska ir ļoti piemērots karnevāls, Ziemassvētkiem, Halloween, maskēties, jaunais gads puses, karnevāla puse, naktsklubs, club, masku puse, diskotēka, naktsklubs, utt. (Tur ir gandrīz nekāda atšķirība starp produkta attēli mums sniedz, un faktisko produktu, jūs varat būt pārliecināti, lai nopirkt)

Funkcijas: 1. Visi šie biedējošu masques ir izgatavoti no augstas kvalitātes 100% dabīgā lateksa.Tie ir saliekami, viegli pārvadāt .Īpaši izgatavotas masku personām.

2. Izveidot savu dīvaini kostīms ar šo biedējošu masque un tērēt savu pusi burvju veidā.

Specifikācija:

Materiāls: 100% eco-friendly dabīgā lateksa

Izmērs: der lielākajai daļai pieaugušo un bērnu galvas

Izmanto: dažādos festivālos un personām

Piezīme:

Ja masque smaržo mazliet, lūdzu, neuztraucieties, tas ir normāli smaržo pēc lateksa.Atstāt to vēdināmā vietā, lai dienā, smarža pazudīs.

Alerģijas Brīdinājums:

Ja jums ir alerģija pret lateksu, lūdzu, nav valkāt šo masque

Iepakojuma Saraksts:

Masque*1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Ieteikt Vecums - 18+, 7-12y, 12+y
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija - Nav
  • Dzimums - Unisex
  • Materiāls - Lateksa