24pcs/set Dinozauru Adventes Kalendārs Ir 2021. Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Rotaļlietas, Ziemassvētku Dekori Tēma Par Bērniem, Pusaudžiem, Rūdas Ziemassvētku Dāvanu Kastē

Regulārā cena €8.49 €5.94
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: adventes kalendārs neapstrādātu koka, adventes koka kalendārs, calendario galda kalendārs, kungs ziemassvētku adventes kalendārs, undefined bikses, adventes kalendārs papemeria, harijs poters mini skatīties, acteku kalendārs plakāts, adventa kalendāri dlugopisami, vintage adventes kalendārs

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ziemassvētku

Sku:v1064

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas: Mūsu Ziemassvētku Adventes Kalendārs 24 dienas atpakaļskaitīšanas komplektā ietilpst 24 dinozauru rotaļlietas, piemēram, dinozauru auto rotaļlietas, arheoloģijas dinozauru olas rotaļlietas, transformācijas dinozauru olas rotaļlietas un dekompresijas dinozauru rotaļlietas.Tas ir izlases zēniem.Ļoti piemērots, lai dalītos ar ģimeni un draugiem!

2、Radoši un Inovatīvi: Jūs varat baudīt iztēles spēles visu brīvdienu sezonu.Tas uzlabo bērna roku-acu koordināciju, spēju, attīsta novērošanas spējas, kognitīvās spējas, un var veikt apkārt.

3、Bezgalu Jautri Numuri, 1-24 var skaitīt līdz Ziemassvētkiem un jauno dāvanu kastes tiek atvērtas katru dienu, padarot to gaida Ziemassvētku pat saldāks.Bērni ne tikai ir apmierināti ar Adventes kalendāru, bet var arī saīsināt gaidīšanas laiku pieaugušos par brīvdienu.

4、Droši Materiāli: Šie dinozauru rotaļlietas ir izgatavotas no droša materiālus.Bērni var baudīt iztēles spēles visu brīvdienu sezonu.

5、Ideāls Dāvanas: Ziemassvētku atpakaļskaitīšanas kalendārs ir pilns, inovāciju un jautri.Komplekts satur 24 dažādu stilu mini auto rotaļlietas.Jūs varat nosūtīt dāvanu kastē, lai bērniem un dot viņiem pārsteigt katru dienu.Pieņemsim skaits nosaka ierašanās Ziemassvētkiem.

Apraksts:

Dinozauru Adventes Kalendārs uzlabo bērna roku-acu koordināciju, spēju, attīsta novērošanas spējas, kognitīvās spējas, un var veikt apkārt.

Specifikācijas:

Nosaukums: Dinozauru Adventes Kalendārs

Materiāls: PP

Dāvanu kaste: par 43*30*5.5 cm/16.93*11.81*2.17 jo

Svars: aptuveni 860g

Spēju apmācība: intelektuālo attīstību, praktisku un smadzeņu spēju, pavērās, maņu orgānu, roku-acu koordināciju, interaktīvās rotaļlietas

Piemērojams gadījumos: luksusa Ziemassvētku, adventes dāvanas

Iepakojuma Saraksts:

1*Dinozauru Adventes Kalendārs (tostarp 24 dinozauru rotaļlietas)

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirību, krāsu, nekā tas ir reālajā dzīvē.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 3 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Wang Hao

Es nekad tur nokļūt.

Neilfrancis 10

Ļoti labs produkts. Rotaļlietas iekšpusē ir patiešām labs. Vienīgā problēma ir tā, ka kastes cieš bojāts transportēšanas laikā, un to pārdevējs neuzņemas responsivility..

Akonchakov

Daudz mazāks, nekā gaidīts.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Spēju apmācības - Intelektuālā attīstība, rokas un smadzeņu spējas
  • Nosaukums - dinozauru adventes kalendārs
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Nosaukums 2 - Ir 2021. Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Rotaļlietas
  • 2. veids - Radoši un Inovatīvi
  • Dāvanu Kaste - par 43*30*5.5 cm/16.93*11.81*2.17 jo
  • Pieteikums - luksusa Ziemassvētku, adventes dāvanas
  • Modeļa Numurs - dinozauru adventes kalendārs
  • Materiāls - Kokvilnas, PP
  • Tēma Modelis - Ziedu
  • Nosaukums 1 - dinozauru adventes kalendārs
  • svars - about 860g
  • 1. tipa - Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas