12/24 Pc Rūdas Ziemassvētku Adventes Kalendārs Dziedināšanas Kristāla Minerālu Dāvanu Kaste Bērniem ar Akmens Akmens Kolekcijas Pulēti Oļi Grants

Regulārā cena €12.26 €6.74
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: rock violeti kristāli, adventes kalendārs liekami, piekariņi gadu adventes, relogios ar dāvanu kastē, elf lego adventes kalendārs, corgi adventes kalendārs, toysrus lego adventes kalendārs, nintendo adventes kalendārs, nozīmīgu adventes kalendārs, melnas plastmasas crystal

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Ziemassvētku

Sku:v5152

Produkta Informācija

Specifikācija:

Materiāls: Ore

Izmērs: 21*16.4*5CM

Neto svars: 0.3 KG

Iepakojuma kastes

Iepakojuma lielums:

24 Režģis par 21*16.4*5CM

12 Režģis par 14*12*5CM

Krāsa: Daudzkrāsains

Funkcijas:

[Bērnu Rock Sērija] ideāls neatkarīgu sērijas vai papildinājums jebkurai bērnu rock sērija.Tas ietver raupja un pulēta paraugus aventurine, rozā kvarca, apdullināšanu sniegpārslas obsidian, tuksneša roze, sarkana jašma, zils kvarcs, pumeks, un meteorītu paraugiem.Tā ir lieliska dāvana meitenēm un zēniem.

[Es ceru, ka jums patīk], Mēs arī daudz dziedināšanas kristāliem, dabīgo rūdu, neapstrādāti akmeņi. Ir 2021. ir neaizmirstams gads.Mēs patiesi ceram, ka jums var atrast jūsu dziedināšanas kristāla.

[Ideāla svētku dāvana] ar Ziemassvētku tēmu lodziņu, šo Ziemassvētku rotaļlieta dāvana ir piemērots meitenēm, zēniem, bērniem, pieaugušajiem, tā arī pusaudžiem, lai apmierinātu dažādās vecuma grupās.Šo labirintu dod jums stundu fun.

[Pilnu svētku noskaņu] Ziemassvētku atpakaļskaitīšanas kalendārs ir ideāls veids, kā sākt savu Ziemassvētku.Ar šo skaisto Ziemassvētku rotājumi, Ziemassvētku tuvojas gada 1. decembra.

[Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas] Atvērt nelielu durvis un atklāj, ka pārsteigums rock.Katru dienu no decembra līdz Ziemassvētkiem ir interesanta pieredze.

Komplektā ietilpst:

1*rūdas

Piezīme:

1. Manuāla mērīšana, izmērs būs kļūda 0.5-2mm, lūdzu, skatiet faktisko izmēru.

2. Jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāls - Plastmasas
  • Modeļa Numurs - /, Adventes Kalendārs
  • Tēma Modelis - Santa Claus
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)