6 GAB. Plastmasas, Vinila Ierakstu Kalniņi Kausa Mat Black Retro Krūze Kalniņi Pad karstumizturīga Bez Slīdēšanas Karsto Dzērienu Turētājs Mājas Dekoru

Regulārā cena €3.80 €2.66
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: silikona melns kalniņi, sudraba melna paliktņi, citren silikona paliktņi, melns silikona kalniņi, gumijas kalniņi melns silikona, silikona bērnu paliktņi, silikona paliktņi kitty, valriekstu paliktņi melns, gumijas paliktņi melns, baltā marmora paliktņi melns

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Skatīties Piederumi

Sku:v89303

Produkta Informācija

Funkcijas:

1. Antique melns vinila dzērienu kausa mats: šie paklāji ir antīks melns vinila dzērienu kausa paklāji, kas ļauj jums ērti.

2. Izdaiļot jūsu kafijas galda: šie modes retro vinila kausa paliktņi, katra īpašība ir dažādu ierakstu kompāniju dizains.

3. Accessorise: accessorise jūsu kafijas galda ar šiem stilīgs retro vinila ieraksts paliktņi, no kuriem katrs piedāvā dažādu ierakstu kompāniju dizains.

4. Viegli pārvadāt: ar portatīvā izmēru un vieglo svaru, šīs retro vinila CD pad ir viegli un ērti pārvadāt un izmantot.

5. Kā dāvanu: 6 dažādas krāsas dzērienu tases, ir retro kastes, kas ir lieliskas dāvanas par jebkuru mūzikas cienītāju.

Apraksts:

Šo retro CD pad ar portatīvo izmēru un vieglo svaru, ir viegli un ērti pārvadāt un izmantot, un katra no tām piedāvā dažādu ierakstu kompāniju dizains.

Specifikācijas:

Krāsa: daudzkrāsains

Materiāls: videi draudzīga plastmasa

Izmērs: diametrs-10.5*0.2 cm

Paketē Iekļauts:

6pcs/set* Retro vinila CD pad

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāls - Silikona,
  • Krāsa -
  • Izmērs -
  • Veids - Rīki
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)