12V 24V DC Planētu, kas Vērsta uz Mehānisko Ilgu Mūžu Augstu Griezes momentu Zemu Apgriezienu 5 Uz 500RPM uz Priekšu Un atpakaļ Regulējams Ātrums 10W LĪDZSTRĀVAS Motors

Regulārā cena €39.99 €36.79
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: stikla līdzstrāvas motors, mehānisko 95, bezrāmju brushless motors, ražots 12v motoru, kā bldc motoru, vīrieši rīku, līdzstrāvas motors, bj, šūpuļzirgs encoder, cilindru tvaika dzinēju, e0 stepper motor

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Elektriskās Iekārtas Un Piederumi

Sku:v6407

Produkta Informācija

Kas ir planētu iedarbināja motoru?

Planētu, kas vērsta motors ir jauna veida iedarbināja motoru ar plašu daudzpusība.Salīdzinājumā ar parasto iedarbināja motoru, materiālu, struktūru un rīkus iekšpusē pārnesumkārba ir dažādas.Iekšējā pārnesumu pieņem 20CvMn carburizing rūdīšana un zobu slīpēšanas.Struktūra rīku ir tas, ka lielu pārnesumu vienlaicīgi diskus apkārtējo mazo zobratu uz darbu.Šīs atšķirības padara vispārējā uzbūve, motors mazs izmērs, liela jauda, griezes moments, ar augstu darba efektivitāti, stabilu darbību, un visredzamāko ir ilgs mūžs.Ja projektā ir bieži aizvieto ar mehānisko, ne tikai uzturēšanas izmaksas ir lielākas, bet arī vieglāk iznīcināt integritāti, projekts, iespējams, šis motors ir vairāk piemērots jums.

Šī ir detalizēta informācija mehānisko

(1) nosaukums motors: DC motors planetārais pārnesums

(2) spriegumu, jūs varat izvēlēties, lai tas motors ir DC12V un DC24V

(3) Pēc tam, kad jūs izvēlieties spriegumu motoru, jūs varat izvēlēties vienu no šādiem ātrumiem, lai iegādātos.Ar šādiem ātrumiem skatiet apgriezieni bez slodzes motoru, nav ielādes ātrumu;

5RPM nozīmē, ka motors griežas 5 reizes minūtē bez slodzes.

Izvēles nav-kravas laiki ir: 5rpm/10rpm/15rpm/30rpm/50rpm/100rpm/200rpm/300rpm/400rpm

Izvēlēties vienu no ātrumi, tur būs atbilstoši griezes moments, tāpēc mēs iesakām, ka jūs atsaukties uz griezes momentu motors atkarībā slodzi projektu un pēc tam izvēlieties ātrumu, jums ir nepieciešams.

Ātrumu motors ir dažādas, un griezes motors ir arī atšķirīgs.Piemēram, mehānisko parametru, kas jums izvēlēties, ir 24v 5rpm, griezes motors ir 47KGF.CM, Ja mehāniskā parametrs, kas jums izvēlēties, ir 24v 500rpm, un griezes motors ir 2.29 KGF.CM.Tātad, jo zemāks motora ātrumu izvēlēties, lielāku griezes momentu motors.Un otrādi, jo lielāks ātrums, kas jums izvēlēties, mazāku griezes momentu no motora.

Daži cilvēki būs šaubas.Ja maksimālo ātrumu tas motors ir iegādājies, piemēram, 500rpm, ja mēs izmantojam ātruma regulators samazināt ātrumu motors no 500rpm, lai 5rpm, tad, kad motors darbojas pie 5rpm, var griezes momentu motors vēl sasniegs 47KG?

Tas ir neiespējami.Pēc tam, kad jūs izmantot ātruma regulators samazināt ātrumu motoru, griezes momentu motors arī samazināsies, samazinot ātrumu.Piemēram, ja ātrumu mehānisko jūs pērkat ir 500rpm, griezes motors ir 2.29 KGF.CM, lietojot kontrolieris samazināt ātrumu motoru, griezes momentu motors būs mazāks, nekā 2.29 KG, ja ātrumu motors ir samazināts, ko lielā mērā griezes momentu motors arī būs ievērojami samazināts.

Ja jūs pērkat mazākais apgriezienu skaits, šo motoru, piemēram, 5rpm, griezes motors ir 47KG, ja jūs izmantot ātruma regulators, lai samazinātu motora ātrumu no 5rpm lai 1rpm, griezes motors arī būs zemākas nekā 47KG.

Tātad, jums ir nepieciešams apsvērt, vai galīgā griezes momentu motors joprojām var sasniegt savu projektu slodze pēc tam, kad ātrumu motors ir samazināta par pārzinis.Ja nav, jums ir nepieciešams apsvērt, izvēloties citu mazāku ātrumu vai citiem motoriem.

Jūs varat sazināties ar mums par principu griezes momenta izmaiņas ar ātrumu, mēs varam palīdzēt jums izvairīties pērkot kļūdām, paldies!

Patiesībā, ātruma regulēšanas funkcija kontrolieris ir kontrolēt sprieguma izmaiņām, lai motors, tāpēc ātrums motoru var mainīt, regulējot spriegumu.Kad barošanas spriegums ir zems, ātrumu mehānisko samazināsies, tā griezes momentu motors arī samazināsies.

(4) ātrumu mehānisko var koriģēt ar ātruma regulators.Pieņemot, ka parametri mehānisko jūs pērkat ir 24v 5rpm, regulējama ātruma diapazonā motors ir 0rpm, lai 5rpm, kas ir ātrums, kas jūs izvēlaties iegādāties, ir regulējams diapazonā, Maksimālo ātrumu.

(5) rotācijas Virziens mehānisko: CW Vai CCW, Atbalsta Pretēja;

Kontrole pulksteņrādītāja kustības virzienā vai pretēji pulksteņrādītāja kustības virzienam rotācijas motoru, mainot veidu, kā pozitīvs un negatīvs elektrods ir izveidots savienojums.

Jūs varat arī sazināties ar mums, lai nopirkt mūsu kontrolieris, mūsu kontrolieris var viegli kontrolēt ātrumu un griešanās virzienu motoru.

(6) Jauda : 10W

(7) vārpstas formas mehānisko: diametrs motora vārpsta ir 8mm, lūdzu, skatīt izmēru tabulu zemāk par visām izmēri par motoru.

(8) motors ir standarta troksni, kad darba.Ja jūsu projekts ir prasības darba troksnis no motora, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms iegādāties.Mēs sniegsim jums dažus ieteikumus.Paldies.

Tad, kad motors ir mainījusies, darba skaņu motors būs lielāka nekā uz priekšu rotācijas principu, kas ir normāli.

(9) Šis motors ir piemērots dažādu smart ierīcēm, bet jums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudītu, vai izmērs, sprieguma, ātruma un griezes momentu motors ir piemērots ierīcei pirms pirkšanas.

Šādu parametru tabula mehānisko

Pēc tam, kad jūs izvēlieties spriegumu un apgriezieni bez slodzes motoru, jums ir nepieciešams atsaukties uz griezes momentu no motora uz šajā tabulā.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Sertifikācija - ce
  • Alias 3 - planētu dc pārnesumu mehānisko
  • Modeļa Numurs - JGB37-3650 / X38GA38SRZ
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids - Pārnesumu Mehānisko
  • Aizsargātu Funkcija - Pilnīgi Norobežotas
  • Alias 4 - pārnesumu motors planetārais
  • Alias 8 - planetārais pārnesums motors 12v
  • Preces Nosaukums - līdzstrāvas motors planetārais
  • Alias 2 - planētu mehānisko
  • Būvniecība - Pastāvīgo Magnētu
  • Alias 7 - planetārais reduktors motora
  • Izmantošana - Sadzīves Tehnikas
  • Izejas Jauda - 10W
  • Griezes moments - 1.91-47.75 KG.CM;
  • Alias 6 - planetārā motora 12v
  • Zīmola Nosaukums - TĀLU GAR
  • Komutācijas - Suka
  • Pastāvīga Strāva(A) - Standarta
  • Efektivitāte - IE 1
  • Alias 9 - matēta motors planetārais
  • Alias 5 - dc planetārais pārnesums motors 24v
  • Alias 1 - planetārais pārnesums mehānisko