Huawei Honor 20 ekrāna Aizsargs, black pilnas rūdīts stikls

Regulārā cena €2.53
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: ariel huawei honor 6x, maksts huawei honor 6x, huawei pin godu 6x, lt hu obal huawei honor 6x 2, huawei honor 6x panda, huawei honir 6x panelis, gadījumā, huawei honor 6x 5, telefons huawei honor 6x, credo huawei honor 6x, mocolo huawei honor 6x

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mobilo Telefonu Aksesuāri

Sku:v61860

Produkta Informācija

Huawei Honor 20 ekrāna Aizsargs, black pilnas rūdīts stikls

Iepakojuma saturs:

1X Premium rūdīts stikls mobilo ekrāna Aizsargs.Aizsargāt savu Viedtālruni pret triecieniem un pilieniem.

Aizsardzības pasākumiem, kas nosūtīti, ir:

Ilgi 15.42 Cm

Platums: 7.24 Cm

Šo preci ir nosūtīta BERAMKRAVU, kas ir, pat tad, ja jaunajām nenes nekāda veida lodziņā blistera vai iepakojuma.

Nē cleaner kit, bez spirta salvetes, Nav blistera vai kastē ir iekļauti, lai viņi ir lētāki un nav nepieciešama, lai pareizi uzstādīšana.

Tas ir ļoti svarīgi, ka Smarphone ekrāns ir pilnīgi tīras pirms uzstādīšanas rūdīta stikla aizsargs, citādi pulveris plankumi var atstāt starp rūdīta stikla aizsargs un ekrāna stikls.Asmeņi ir 100% pārredzama .Ārējo slāni stikls ir anti-scratch un ar anti-grease īpašības (pirkstu nospiedumu ir atzīmēti mazāk) .Maksimālu aizsardzību jūsu mobilo ekrānu.Izvairīties no izsišanas, jo samazinās, tas ir ērts, viegls un viegli vietā.Tie ir 0,33 mm biezs un 9H cietība.Pasūtījuma izgatavotu mobilo esat izvēlējies.Nav ievainots skārienekrāna funkcionalitāti Un tie neatstāj atkritumus, tāpēc tie ir viegli nomaināms: augstākās kvalitātes diapazonā, crista aizsargi .

Iegādājoties preci ar MUMS ietver, nebojāta uzņemšanas apdrošināšana: Ja prece nāk pie jums bojāti transporta mēs pārņemt sūtījumu jaunais postenis, lai papildinātu to, kas saņemti ar zaudējumiem.

Lai izmantotu šo pakalpojumu, kas saistīti ar pantu:

1 ) Ja iepakojuma atvēršanas objekts ir bojāts, bez bojājumiem, uzstādīšana ir atļauta, vai pēc tam, kad objekts ir uzstādīts.

2) mums ir nepieciešams, lai pārbaudītu kaitējumu rakstu: jums būs nepieciešams, lai sazināties ar mums, izmantojot eBay ziņojumapmaiņas sistēmu un rakstiet mums, norādot problēmu un pievienot foto aizsargs, kurā kaitējumu ir appreciated.Kad apstiprināja nomaiņa produkts tiks nosūtīts.

Lūdzu, ņemiet vērā šādus brīdinājumus par šāda veida produkti:

Lielākā daļa rūdīts stikls aizsargi atstāt dažus milimetrus atklāja mežmalās un tālrunis, lai atvieglotu uzstādīšanu.Tas ir atkarīgs no termināla modeli, bet rodas galvenokārt termināļi, kas ir 2.5 D malu kristāla (noapaļots, izliekti vai izliektas malas).Tiem protector ir par aptuveni milimetru no malas termināļa galos.Tas ir ļoti svarīgi, ka rūdīta stikla aizsargi būt tas patīk, jo tās ir stingras, nav pielāgot, un nav stick šajā jomā, tāpēc aizsargs nevar aptvert un piecelties, I 'd ņem putekļu vai gaisa.

Protector var attiekties arī uz priekšējo kameru bez tā, kas ietekmē attēla kvalitāti, bet nebūtu jāietver tuvuma sensori pareizu tālruņa darbību.

Fotogrāfijas var ne vienmēr sakrīt 100%, jo produkts joprojām.

Redzamie attēli var nedaudz atšķirties no gala produkta.Tāpēc, ka tā ir foto, un tas nav vienmēr iegūt perfektus vai tāpēc, ka tas nedaudz maina formu aizsargs modeļa uzlabojumi vai ražotāja lēmumu.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - Todotumovil