Auto Ādas apdares Remonts Krēms Vinila Remonta Apdares Nulles Restaurācijas Plaisas Rip Līdzeklis, Šķidrums Ādu Tīrāku Auto Accseeories

Regulārā cena €1.13 €0.77
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: 1z motoru, dabīgās ādas salvetes, automašīnas plastmasas briand, freelander ādas automašīnas, zābaki vīriešu remonts, eļļas filtra vāku 35, meksika auto plastmasas, ādas auto keychains, pianan instrumentu kaste, remonts, ādas jostas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v56634

Produkta Informācija

Auto Ādas apdares Remonts Krēms Vinila Remonta Apdares Nulles Restaurācijas Plaisas Rip Līdzeklis, Šķidrums Ādu Tīrāku Auto Accseeories

Funkcijas:

Izgatavots no kvalitatīviem materiāliem, tā ir toksiskas vielas, un to ir viegli pārvadāt.

Izmanto, lai labotu kaitējumu, auto sēdekļa ādas, skrambas no aksesuārus, aizpildīt nepilnības.

Pieteikums: automašīnas ādas sēdekļi, instrumentu paneļi, mēbeles, dīvāni, kurpju un citu ādas piederumi

Pēc lietošanas, kā jauna, jauna, defektu vispār nav.

Piemērots plastmasas vai jebkuras cietas virsmas, piemēram, automašīnas remonts un apdare, mēbeles, ādas jakas un drēbes: dīvāni, dīvāni, automašīnu paneļi, topi, bamperi, laivu sēdekļi, apdare, bagāžas, apģērbs un paklāji.

ĀDAS ATJAUNOŠANA AR SKAIDRĀM norādēm : Viens no labākajiem SĀKOTNĒJĀ DIY ādas remonta komplekts & vinila remonta komplekts tirgū, kas palīdzēs jums pieskarties, labot, labot jūsu āda & vinila preces.Vāks marks & padarītu jūsu ādas, piemēram, jaunu stāvokli, vēlreiz!

Specifikācijas:

Izmērs:10*3cm/3.9*1.2 collu

Paketē Iekļauts:

1x Ādas Remonts Krējums

Piezīme:

1.Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes.

2.Lūdzu, piedod 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Par mums

Mūsu uzņēmums ir profesionāls pārrobežu e-komercijas uzņēmums ar profesionālu personālu, profesionālo produktu un zīmolu.

Mēs galvenokārt darīt produktu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.

piegāde

Veicot pasūtījumu,lūdzu, izvēlieties piegādes metodi .Ja jūs vēlaties, lai kuģis ar Express ,lūdzu, apmaksāt papildu sūtīšanas maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūs maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs,kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kompensācija

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim, ja jūs atgrieztos vienumus 20 dienu laikā no saņemšanas objektu jebkura iemesla dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Yulek9313

Preces nenāca.

Vitalii Lazaryanc

Produkts bija problēma, nosūtot. Vērtība pareizi atpakaļ AliExpress..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - JINHF
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)