220V 8586D 700W 2 in 1 SMD Pārstrādāt Lodēšanas Stacijas Karstā Gaisa Pistoli lodāmurs Siltuma Stacijas Ciparu Displejs

Regulārā cena €77.52 €50.38
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: lodāmurs mēteļi, karstā laika blūze, enerģijas staciju karstā snl, 4 lodēšanas stacijas, airsoft gaisa pistoles armija, oki lodēšanas stacijas, undefined bikses, hakou lodēšanas stacijas, pārstrādāt lodēšanas stacijas, portatīvo barošanas kabelis

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v48525

Produkta Informācija

Tas ir Jauns 2 in 1 SMD Pārstrādāt Lodēšanas Stacijas 8586. Sakausējuma metāla korpuss ar augstas kvalitātes silikona apvalks funkcijas elegantu izskatu un enerģijas taupīšana.Jūs varat izmantot karstā gaisa pistoli un lodāmurs atsevišķi, bez iejaukšanās ar otru.Tāpēc, rokturi ar sensoru slēdzi, sistēma var ātri piekļūt, darba režīms, bet satverot rokturi.Tikmēr, sistēma nosūtīs uz gaidīšanas režīmu, kamēr rīkoties atbrīvots.Īpaši piemērots montāžai un reworking SMD komponenti ar roku.Tiešām jābūt!Iezīmes: Stāvoklis: Brand new Karstā gaisa un karstā dzelzs 2in1 pārstrādāt lodēšanas stacijas; Ļoti zems trokšņu un kosmosa taupīšanas dizains; LCD digitālo displeju, lai parādītu, precizitāte temperatūras; S M S U N G mikrodatoru kontrole, ātrā uzsildīšana; PID tehnoloģijas, lai uzlabotu temperatūras stabilitāti; Noregulējiet gaisa plūsmas un temperatūras vadības rotācija viegli; ntelligence sevis noteikšanas funkcija funkcijas drošai personiskās darbības; Automātiski apturēt rotāciju, ja gaisa temperatūra ir zemāka par 70'C; Rokturis ar sensoru slēdzi funkcijas piekļūtu ekspluatācijas režīmā, kad paceļ vai gaidīšanas režīmā, kad ir paredzēti; Automātiskās dzesēšanas funkciju, lai efektīvi paildzina sildītāju ir dzīvi un aizsargāt karstā gaisa pistoli; ESD dizains lodāmurs, lai aizsargātu jutīgu sastāvdaļu; Starptautiskā standarta sildītājs ērtai lietošanai un apmaiņu; Augstas kvalitātes izturību par ilgstošai lietošanai; Plastmasas turētāju izvietošanai, karstā gaisa pistoli; Metāla stāvēt, lai saglabātu no dzelzs, uzliesmojoši materiāli; Der apkurei, samazināsies, žāvēšana, laku noņemšanas, viscidity noņemšanas, ledus-out, pirms apkures un līmes lodēšanas; Spriegums: 220V/AC.Izmērs : 4" x 5.2" x 6"(10 x 13.2 x 15cm) Karstā Gaisa Pistoli Jauda : 700w Izturīgs : Handpiece Izmērs : Temp. Stabilitāte : ± 1'C Ventilators : Brushless bumbu Gaisa plūsma : 120L/min(maks.) Troksnis : Temp Kontrole : 100~450'C lodāmurs Jauda :60 W Izturīgs : Temp. Stabilitāte : ± 1'C Dzelzs : ESD dizains Sildītājs Materiāls : Nichrome Temp Kontrole : 200~480'C Piemērots : Unsoldering vairākiem komponentiem, piemēram, SOIC ,CHIP, QFP, PLCC, BGA un temperatūras jutīgu sastāvdaļu(īpaši plakana, kabeļi un kabeļu savienotāji) ; Piemērojami karstā kontrakcijas, apkure, depainting, degluing, pretaizsalšanas.Sildīšana un gumijas lodēšanu, un tā tālāk.

Iepakojuma Saraksts:

1 x 2 1 Pārstrādāt Stacijas

1 x Turētājs

1 x Sūklis

3 x Gaisa Sprauslas

1 x Karstā Gaisa Pistoli

1 x lodāmurs

1 x Stand

1 x Strāvas kabelis

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 2 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Horizontmax

Es negaidīju, ka tik laba lieta par šo cenu! Ļoti laba montāžas kvalitāte. Klusu un ātru darbību! Es redzu maz atšķirību, lai viens man ir darbā, un tas maksā daudz vairāk, nekā šo. Let ' s redzēt, kas ilgst bet šobrīd testē dažādas mikroshēmas un plāksnes un visas lieliskas! Ieteicams 100x100!.

Boysongreene

perfecto, y el envio super rapidoooooooooooooooooooooooooo lv 2 diasssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - TXINLEI
  • Modeļa Numurs - 8586D
  • Sertifikācija - CE