Viedo Sensoru Interaktīvo Kaķis Rotaļlietas Automātiskā Eletronic Čūska Kaķis Teasering Spēlēt USB Lādējamu Kaķēns Rotaļlietas Kaķiem, Suņiem Pet

Regulārā cena €7.97 €5.18
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: uzvalks kaķēns ng, mazulis kaķēns, uzlādējams magnētisko usb, idig suņu rotaļlietas, suns uzstādīt automātiskos, lāzera violeta uzlādējams, lāzera gloks uzlādējams, suņu rotaļlieta resistente, matu fēns uzlādējams ar usb, portatīvo suņu rotaļlietas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Kaķis Piederumi

Sku:v38132

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Reāli & More Fun: ar 3D tekstūru un košas krāsas, šī čūska rotaļlieta izskatās reāli, un segmentēti struktūra nodrošina lielisku bīdāmās kustas, lai vairāk jautrības, lai mājdzīvniekiem un bērniem.Ideāls palaidnība balsts Halloween puses.

2、Viegli Darboties: Ieslēgtu S-veida slēdzi, lai šīs rotaļlietas sākuma slīd, un tas ieies deaktivizēts valsts pēc apmēram 1 minūti nepārtraukti spēlē.Pieskarieties vadītājs čūska rotaļlietu aktīvo tai ļautu pārvietoties.

3、Sensora Režīms: Iebāz savu roku priekšā rotaļlietas čūsku, un čūska sāks slīdēšanu.Acīs šī čūska rotaļlieta būs mirgošanas un automātiski iestrēdzis izvairītos no situācijām, kad sastopas šķēršļiem.Mēles šī čūska rotaļlieta var fliks un savu asti var šūpoties.

4、Tikai Tiesības Izmērs: Pasākumi par 39cm/15.35 ilgi.Tas aizņem apmēram 40 minūtes, lai sasniegtu pilnīgu uzlādi, un spēles laiks ir vairāk kā 15 minūtes.

5、Ļoti Giftable: jautri palaidnība prop rotaļlietu Halloween puses.Lieliska dāvana vai intriģējošs rotaļlieta bērniem un mājdzīvniekiem.

Apraksts:

Mūsu Viedo Sensoru Čūska Rotaļu funkcijas, 3D tekstūru un dinamiskas krāsas, lai mijiedarbotos ar jūsu kaķis vai saglabāt savu bērnu izklaidēs.

Specifikācijas:

Nosaukums: Viedo Sensoru Čūska Rotaļlietas

Materiāls: plastmasa + elektroniskie komponenti

Produkta izmērs: par 39*4cm/15.35*1.57 gadā

Iepakojuma izmērs: aptuveni 35*11*12cm/13.78*4.33*4.72 jo

Uzlādes režīms: USB uzlāde

Uzlādes laiks: ≥ 40 minūtes

Spēles laiks: ≥ 15 minūtēm

Padoms iekasēšanas: uzlādes laiks ir aptuveni 40 minūtes.Pievienojiet USB iekasēšanas osta, un tas nozīmē, kad uzlādes indikators mirgo sarkanā krāsā

Vecums: bērniem (4-6 gadi)

Iepakojuma Saraksts:

1*Elektriskā Simulācijas Čūska Rotaļlietas

1*USB Maksas Kabeli

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāls - Plastmasas
  • Rotaļlietas Veids - Citi
  • Veids - kaķi
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)