20Pcs DIN7991 Titāna Skrūve M5 M6x6/8/10/15/20/25/30/35/40/45/50 Hex Ligzda Plakanu Galvu Sešstūru Skrūve Sešstūrveida GR2 Mikro Ti Skrūves

Regulārā cena €4.20 €3.49
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: skrūve m5 izmēra, skrūvju 6x12 sviedri din 7991, titāna skrūvju atloks, titāna bmw skrūve, din 7991 5x8 skrūve al, inox skrūves m5, din 966 skrūves a2, titāna, zelta skrūve, acryl skrūve m5, dzīvoklis titāna skrūve uzgrieznis

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Aizdares & Āķi

Sku:v38060

Produkta Informācija

Funkcijas

1. Augsta izturība.Blīvums titāna sakausējuma, kas ir par 4.51 g/cm3, kas ir 60% no tērauda.Daži augstas izturības titāna sakausējumi pārsniegt izturību daudzi leģētais tērauds.

2. Augsta termiskā izturība, darba temperatūra no titāna sakausējuma, kas var sasniegt 500℃, bet no alumīnija sakausējuma ir zem 200 ºc.

3. Laba izturība pret koroziju.Titāna sakausējuma darbus, mitrā atmosfērā un jūras ūdens, un tās izturība pret koroziju, ir daudz labāk, nekā nerūsējošā tērauda.

4. Labas zemas temperatūras veiktspēju, titāna sakausējuma joprojām var saglabāt savu mehāniskās īpašības pie zemas un ļoti zemas temperatūras.Tas ir svarīgs zemas temperatūras strukturālo materiālu.

5. Ķīmisko aktivitāti uz titāna ir liela, un tā ir spēcīga ķīmiska reakcija ar O, N, H, CO, CO2, ūdens tvaiku, amonjaka, utt.atmosfērā.

6. Siltuma vadītspēja ir maza.Siltuma vadītspēja titāns ir aptuveni 1/4 no niķeļa, 1/5 no dzelzs, un 1/14 no alumīnija.

Specifikācija

Zīmols: SIZEJIN

Vienība: Hex Ligzda Plakano Skrūvi

Materiāls: Titāna

Izmērs ietver: M5 M6

Funkcijas: anti-rūsas, korozijas izturība, izturīga

Iepakojuma saraksts

20pcs

Saistības attiecībā uz Pakalpojumu

1. Laipni vairumtirgotājiem un mazumtirgotājiem.

Par vairumtirdzniecības, mēs sniegs atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, ko var sasniegt īsā laikā.

Ja jums ir mazumtirgotājs, un vēlaties, lai sāktu savu biznesu, mēs varam nosūtīt preces, kas tieši jūsu klientiem.Ja jūs vēlaties, mēs neatstās nekādu informāciju par mums.

2. Preci nav saņemts vai ir problēmas ar produktu.

Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, un mēs jums izsekot jūsu vienumus.Ja jūs nevarat saņemt to, mēs atmaksāsim pilnu summu, vai nosūtīt to jums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt jebkādas problēmas ar produkta laikā.Mēs esam godīgi pārdevēji, tāpēc nav jāuztraucas.

3. Pielāgot saskaņā ar zīmējumu vai paraugu.

Mums ir vairāk nekā 20 gadu pieredzi pielāgotu ražošanu.Jūs varat būt pārliecināti par tās kvalitāti.Mēs nodrošināsim, ka projekta prasības tiek pabeigta laikā un nodrošināt jūs ar apmierinošu VIP pakalpojumus.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Sertifikācija - Nav
  • Galvas Stils - Dzīvoklis
  • Iepakojums - Saskaņā 50gab
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Diska Stils - Hex Ligzda
  • Skrūves Tipa - Mašīna Skrūves
  • DIY Piederumi - Metālapstrāde
  • Modeļa Numurs - DIN7991