Video Ekrāna Flex HP Compaq CQ50 G50 G60 CQ60 CQ70 15.4" Klēpjdatoru LCD LED LVDS Displejs Lente Kabeļu 50.4H507.001 50.4H506.002

Regulārā cena €9.06 €6.34
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: compaq cq60 eņģes, hp 15 cx flex kabelis, ventilators cq50 100, hp 60 ekrāns, silico kabelis, kabeļu hp compaq, hp z210 gadījumā, uzņēmums cq60 ram, kamera volvo lvds, hp g50 kalkulators

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Datoru Un Biroja

Sku:v32897

Produkta Informācija

Objektu Specifikācija:

Kabelis HP Compaq CQ50 G50 G60 CQ60 CQ70 15.4"

P/N: 50.4H507.001 50.4H506.002

Komplektā ietilpst:1 gab. Kabeļu

Silts Piezīme: (lūdzu, izlasiet šādu info, pirms jums vietu pasūtījumu!!paldies)

Sakarā ar dažādu rūpnīcas partijās,dažreiz nekustamā preci var nedaudz atšķirties outlook vai krāsu,bet ar pašas funkcijas un kvalitāti,pls, ņemiet vērā, un saprast,paldies !Lūdzu, atstājiet ziņu, P/N code!!!!!!

Par Maksājumu

Mēs pieņemam hostings.Jūs varat maksāt ar bankas pārskaitījumu caur Alipay, Vīza, MasterCard, Western Union, PayPal, Kivi un Ali Express.Lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams, lai jūs varētu saņemt preci pirms laika.

Piezīme: visus ievedmuitas nodokļus par šo preci atbild pircējam

Par Sūtījumu

1. Pasaules kuģniecībā (izņemot dažas valstis un APO / FPO).

2. Visi pasūtījumi tiks apstrādāti laikus, un visvairāk pasūtījumu var tikt nosūtīti 2 dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts. (izņemot Ķīniešu svētku dienas).

3. Dēļ no sastāva un svētku dienās, daži rīkojumi var prasīt vairāk dienu, nekā parasti.lūdzu pacietīgi gaidīt!

4. Mēs tikai kuģu objektu apstiprināja rīkojumu adresi, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese atbilst jūsu piegādes adresi.

5. Pēc izvēles veidu transports: Visitdurbe.lv jāuztraucas-bezmaksas loģistika - viegli, Visitdurbe.lv standarta transports, debijas super ekonomiku, e-pasts dārgumu, EMS, utt...

Atgriezties & Kompensācijas

1. Jūs varat sazināties ar mums un nosūtīt preci atpakaļ uz asv 7 dienu laikā par piegādi.Ja prece ir pieder jūs par vairāk nekā 7 dienām, mēs uzskatīsim, izmantojot objektu un nenodrošinās jums kompensācijas vai nomaiņa.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā.Turklāt, jums ir jāiesniedz mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Pēc preču atdošanu atpakaļ, mēs atmaksāsim vai nosūtīt rezerves daļām, atkarībā no īpašiem apstākļiem un jūsu vēlmes.

4. Pēc atgriešanās no preces, ja produkts, kas aprakstīts "Jā" uz produktu lapu saite ir bojāta, mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas.

Par Atsauksmes

1. Mūsu mērķis ir nodrošināt, ka visi pircēji ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.

2. Ja jums patīk šo projektu, mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums ar perfektu 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

3. Pirms jūs atvērt strīdu vai mūs atstāt negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs sniegs jums vislabāko risinājumu.

Par mums

1. Laipni lūgti mūsu veikalā!Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot TradeManager vai E-pastu!

2. Jūsu e-pastu tiks atbildēja nekavējoties un e-pastu tiks atbildēja, 2 darba dienu laikā.Ja jums nav saņēmusi atbildi no mums, lūdzu, nosūtīt ziņu vai e-pastu!

3. Mūsu darba laiks: no pirmdienas līdz sestdienai, Pekinas laika, 9:00-19:00 (GMT + 8)

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 3 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Cashwhite M3

Kabeļu darbi, bet par Compaq CQ70 kabelis ir īss, jums ir nepieciešams paplašinājums LVDS savienotājs.

Kmkkmkm 2011

Tas bija labi, tas ir pazudis..

Oksanamk78

viss ok.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Sertifikācija - CE, ROHS
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - Ceriņi
  • Produkti Statusu - Sastāvs
  • Iepakojums - Jā
  • Modeļa Numurs - CQ50 G50 G60 CQ60 CQ70 15.4"
  • Veids - Elastīga Plakano Kabeli