DIY Darbvirsmas CNC Lāzera Graviera Mašīna Tērauda Plāksnes Lāzera Gravēšana Koka Griešanai Ādas Amatniecības Zīme Lāzera Griezējs 17x17cm

Regulārā cena €57.28 €45.82
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: nc malšanas mašīna, oglekļa šķiedras cnc mašīna, cnc 3080 komplekts, īpašas koksnes, koka instrumenti, , cnc maršrutētāju radiao, antikrists šūšanas mašīna, cnc tīrītājs, cnc lāzer lāzera gravēšana, lāzera modulis heatsink, lāzera gravēšanas mašīnas mezal

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v28844

Produkta Informācija

Specifikācijas:

Lāzera jauda: 3.5 MW / 7W / 10W / 15W

Gravēšana platība: 17*17cm

Atbalsta programmatūra : DATORU programmatūras vadības un kontroles APP

Atbalsta sistēma: windows xp/7/8/10, Andoid/Ios/Mac

Atbalsta lāzera graviera: vārdu/attēlu

Interfeiss: USB savienotājs

Adapteris: 12V 2A~5A

Ieejas spriegums: 110-240V

Postenis izmērs: 38.5*27*12.5 cm

Iepakojuma izmērs: 46*28*15cm

Svars: 1.5 kg / 2.5 kg

Piezīme:

- Nav piemērots: Zelta, sudraba, vara, alumīnija, nekrītots alumīnija sakausējuma, spilgtu krāsu pārklājumi/metal iegremdējot objektiem; Pārredzama suface un atstarojošu suface objektiem.

- Ja jūs vēlaties iegravēt nerūsējošā tērauda/čuguna, jums vajadzētu izvēlēties ≥ 10W lāzera jauda

- Īpašu materiālu, piemēram, keramikas, stikla, akmens, nefrīts, kristālu, utt.var izmantot ar lāzera gravēšana papīra(refered par krāsu papīra) papildu gravēšana.

- Caurspīdīgs suface un atstarojošu suface var nebūt tieši gravēts, ir nepieciešams izdarīt melns ar tintes pildspalvu pirms gravēts, pēc tam noslaucīt pēc iegravēts.

Kā izvēlēties lāzera jauda:

1.5 W:

Nemetālisko materiālu, piemēram, papīra, plastmasas, ādas, gumijas, banboo, koka utt.

Metāliskie materiāli: NR.

Griešanas materiāli: A4 papīra

2.5~3.5 W:

Nemetālisko materiālu, piemēram, papīra, plastmasas, ādas, gumijas, banboo, koks, melns akrils, PVC, PCB, Laka u.t.t.

Metāliskie materiāli: Nr.

Griešanas materiāli: atrodas 0.5 mm, melna akrila loksnes, kas nav stransparent plastmasas loksnes, gaisa kuģa koks, uzlīmes, neaustu drānu, flocking auduma, papīra, leader

5-5.5 W:

Nemetāliskiem materiāliem: papīra, plastmasas, ādas, gumijas, banboo, koks, melns akrils, PVC, PCB laka, gass ect.

Metāliskie materiāli: Nr.

Griešanas materiāli: tās 1mm melna akrila loksnes, kas nav stransparent plastmasas loksnes, gaisa kuģa koks, uzlīmes, neaustu drānu, flocking auduma, papīra, leader

7-8W:

Nemetāliskiem materiāliem: papīra, plastmasas, ādas, gumijas, banboo, koks, melns akrils, PVC, PCB laka, gass ect.

Metāliskie materiāli: suface paited metāla , alumīnija anodēta pārklājumu.

Griešanas materiāli: tās 2mm melna akrila loksnes, kas nav stransparent plastmasas loksnes, gaisa kuģa koks, uzlīmes, neaustu drānu, flocking auduma, papīra, leader

10-25W:

Nemetālisko materiālu, piemēram, papīra, plastmasas, ādas, gumijas, banboo, koks, melns akrils, PVC, PCB pārklājumu, stikla, marmora, nefrīta, keramikas u.tml.

Metāliskie materiāli: suface paited metāla , alumīnija anodēta laka , 201/304 nerūsējošā tērauda, dzelzs utt.

Griešanas materiāli: tās 3mm melna akrila loksnes, kas nav stransparent plastmasas loksnes, gaisa kuģa koks, uzlīmes, neaustu drānu, flocking auduma, papīra, leader

Par kuģošanas

1. Piegādes laiks, lai lielākā daļa valstu/reģionu ir 15-60 darba dienu laikā.Tomēr dažus sūtījumus var aizkavēties sakarā ar pārvadātāja nepareizu, muitas kavēšanos, ievedmuitas nodokļi, klienta valsts politiku, attālos apgabalos, vai jebkuri citi apstākļi, kas ir ārpus mūsu kontroles.

2. Ja jums ir nepieciešams ātrāk piegādes termiņiem, lūdzu, sazinieties ar mums izmantot DHL, TNT, FEDEX, utt.un jāmaksā papildus piegādes maksa.

Par nodokļiem

1. Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un nodevas, kas nav ietverti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.

2. Pircējs ir atbildīgs par maksājumiem, importa nodokļiem, nodokļiem un nodevām.Tas ir ārpus mūsu kontroles nodevām un nodokļiem.Lūdzu, ņemiet vērā!

3. Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādas papildu maksu būs jāveic pirms solīšanas/iepirkumu.

Par atgriežas

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums, pirms tas atgriežas un atgriezīsies, tas 15 dienu laikā apmaiņas vai kompensācijas.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, un jāsniedz kuģniecības izsekošanas numuru un specifisku iemeslu atgriešanās.

Par atsauksmes

1. Ja esat apmierināts ar to, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes , paldies ļoti daudz!

2. Jūsu uzmundrinājums un atbalsts ir mūsu motivācija, lai saglabātu virzās uz priekšu.Jūsu apmierinātība ir vienmēr ir mūsu augstākā prioritāte.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs nodrošināsim jūs ar pieņemamu risinājumu, lai atrisinātu visus strīdus.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija - CE