10mm Jauktu Krāsu Flatback Dobi Pērle Zvaigžņu Cabochons Scrapbooking Izrotājumu Kratītāju Kartes, kas veic Piegādi Nail Art Deco

Regulārā cena €2.05 €1.74
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: sveķu pogas flatback, jornaul scrapbooking, metāla embelishments, lotus sveķu izrotājumu, lavandas grupa krājumi, formas rotaslietu izgatavošana metāla, drake dzimšanas dienas svinības piegādēm, ķieģeļu markas scrapbooking, karte padarot eļļu dokumenti, saldēti sveķu izrotājumu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Scrapbooking & Štancēšanas

Sku:v27332

Produkta Informācija

Funkcijas:

Asorti Krāsas ABS Pērle Dobi Zvaigznes dekorēšanas un amatniecību, Roku darba un apdare.Šīs Vienotās Atpakaļ Saulespuķu Forma ir Fantastisks Apģērba,Nagu Art Rotaslietu izgatavošana, Rotaslietu izgatavošana,DIY Dimanta Krāsošana,Puse dekoratīvās idejas un vispārējās crafting.

Specifikācijas:

Materiāls: Sveķi

Krāsa: Parādīts Kā Bildes Jauktas Krāsas

Izmēri: Apm.10 mm

Biezums: apm. 1.0 mm

Komplektā ietilpst: par 100GAB

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 0.5-1mm atšķirības, manuāla mērīšana.

2. Atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko postenis varētu būt nedaudz atšķirīgs.

3.Mēs kuģis šo Mazo, Lai Ar Vienā Virsmas Gaisa Pastu ar pēcmaksu,tam nepieciešams vairāk laika, nekā Standarta Kāpurķēžu Pastu.Ja jums ir Nepieciešams, Ātrāku Piegādi,Lūdzu, izvēlieties Visitdurbe.lv Standarta Pastu.

4,Pirms Atvērt Domstarpības, Vai atstāt Negatīvas Atsauksmes,aicinām Jūs sazināties ar Mums.Mēs centīsimies Mūsu Labāko, lai Palīdzētu Jums ar Problēmu.

=====================================================

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - LNC20210207006
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Iestatīt Tipu - Jā
  • Veids, Vairumtirdzniecība - Jā(>50 Gab.)
  • Materiāls - ABS