5/10pcs Cuid Keychain Rfid Smart Čipa Frāzi 13.56 mhz Pārrakstāmie Anti-Aizsargs Klons Kartes Nfc Kopija, Pilnvara 1k S50 Aparāts Žetons

Regulārā cena €2.17 €1.95
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: somiņas rfid, rakstīt suns tagus, aparāts sd kartes, monētas ntag215, auto piederumi rfid, rediģējamu nfc kartes, nfc tagos pirkumu, forši, nfc tagu, rfid kartes 125khz, fram chip

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v24853

Produkta Informācija

5/10pcs Cuid Keychain Rfid Smart Čipa Frāzi 13.56 mhz Pārrakstāmie Anti-Aizsargs Klons Kartes Nfc Kopija, Pilnvara 1k S50 Aparāts Žetons

Paldies, Kas Nāk Uz Mūsu Veikalu, Mēs Jums Piedāvājam Augstas Kvalitātes Produktus Ar Konkurētspējīgu Cenu, Mēs Ceram, Ka Jums Ir Laba Sajūta Iepirkšanos!

Jebkuru Problēmu, Kas Jums Ir ,Pls Contack Mums Risinājumi, Paldies!

Produkts Ir Šādi:

1, Uid Karti Bloķēt 0 (Uid IR Bloku) Var mainīt Patvaļīgi.

2, Kartes Noklusējuma Paroli 12 F,Ffffffffffff.

Starpība Starp Uid Un Cuid Un Fuid Izmantot:

Uid: Parastās Kartes Kopiju, Ja Ir Anti-Kopēt Sistēma, Tā Kļūs Nederīga Vai Nelietojams Tieši Pēc Tam, Kad Pavelkot Kartes.

Cuid: Anti-Aizsargs Kartes Kopiju, Atbalsta Atkārtoti Pārrakstīšanu, Anti-Aizsargs, Jūs Varat Mēģināt Izmantot Cuid Ja Jūs Izmantojat Uid, Lai Novelciet Karti, Kad, Vai Nav Pārvelciet Ar Pirkstu Pa Karti. (Var Atrisināt 98% No Šādām Situācijām)

Fuid: Uzlabotas Anti-Aizsargs Karti, Var Tikai Raksta Vienu Reizi, Un Var Būt Anti-Pasargāti.Pēc Tam, Kad Rakstveidā Vienu Reizi, Ar Kartes Numuru Nevar Tikt Mainīts Pēc Kartes Numurs Ir Bloķēta.Jūs Varat Mēģināt Izmantot Fuid Pēc Cuid Pārvelciet Ir Nederīgs Vai Pārvelciet Neizdodas. (Tā Var Atrisināt 99% No Šādas Situācijas.)

Ja Jums Ir Vajadzīgas Citas Mikroshēmas, Lūdzu, Sazinieties Ar Mani.

Ar Keychain Ir Izskats Epoksīda Kartes, Mobilo Tālruni, Uzlīmes, Metāla Epoksīda Kartes, U.c., Ar Dažādiem Modeļiem, Lūdzu, Sazinieties Ar Klientu Pakalpojumu, Ja Tas Ir Nepieciešams.

Karte Atbalsta Pielāgotā Drukāšana, Daudzumu, kas Sākas No 200pcs, Lūdzu, Konsultējieties ar Klientu Servisu Par Informāciju.

Dārgais Draugs, Liels Paldies Par Apmeklējot Mūsu Veikalu, Lai Iegādātos.Ja Jums Rodas Kādas Problēmas, Lūdzu, Sazinieties Ar Mani Pirmais, Lai Atrisinātu Tos Jums.

Šis Veikals Piedāvā Bezmaksas Mašīna, Programmatūras Un Tehnisko Vadlīniju Ietvaros Ietilpība (Vai Iepērkaties Vai Ne, Es Ceru, Lai Palīdzētu Jums)

Mūsu Rūpnīcā Var Nodrošināt Jūs Ar Vienas Pieturas Risinājums, Apkalpošanas Un Atbalsta, To Pielāgošana Kartes Mašīna Produktiem.Ja Jums Ir Nepieciešama Palīdzība, Es Labprāt Palīdzētu.

Novēlu Jums Labu Veselību Un Laimīgu Dzīvi.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - CUID Keychain
  • Zīmola Nosaukums - Anruhoo
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija - Nav