12V Sildītāju Auto Auto Sildītājs Kausa Formas Auto Siltā Gaisa Pūtējs Elektriskais Ventilators Vējstikla Defogging Demister Defroster Portatīvie Auto

Regulārā cena €18.57 €13.93
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: aoberca sildītājs, tottal elektrisko urbi, aka ventilators, aria gaisa kompresors, likra kauss, gāzes sildītājs 12v, youo sildītājs 12v, zīda auto, coque dīzeļdegvielas sildītājs, iznomāt elektrisko skrūvgriezi

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Rīki

Sku:v236084

Produkta Informācija

Pretaizsalšanas un pretaizsvīšanas attīrīšanas Kausa Formas Auto Siltā Gaisa Pūtējs, laimi aizsargs, silts ar katru dienu!

Ātri paaugstināt temperatūru automašīnas bez iepriekšēja karsēšana, ietaupot laiku un degvielu.

Galvenās Iezīmes

Ātri, Apkure:

12V 150W ātri, apkures automašīnas sildītājs var ātri uzsildīt gaisu, negaidot motoru, lai sasildītos.Priekšā un aizmugurē, augšā, un tās apkārtnē ir noliekts 360°, un redzamības laukā ir skaidrs, padarot jūs vadīt siltāks un drošāka.

Divi Uzstādīšanas Veidi:

Braucot, nodot to tieši uz ūdens tases turētājs, auto izstarot siltumu; tas var arī būt fiksēta uz vadības paneli, lai noņemtu migla un sarma uz vējstikla.

Multi-purpose:

Šis auto apsilde ir ne tikai piemērots atkausēšana/defogging, gaisa attīrīšanas, bet arī par dabas vēja un siltā gaisa funkcijas.Jums tikai nepieciešams, lai nomainītu slēdzi, un pēc tam, saskaņā ar jūsu vajadzībām, silts vai dabas vēja parādīsies uzreiz.

Drošība:

Šī ērtā sildītājs izmanto ne gāzes, un tikai izmanto enerģijas ģeneratora, kas ir visefektīvākais veids, lai saglabātu siltumu.Sakausējuma apkures vadu, ar zemu enerģijas patēriņu, ilgu lietošanas laiku un drošību.

Pārdomāts Dizains:

Maza izmēra un viegli veikt.Dizains rotējošo kronšteinu mērķis ir panākt brīvu un ērtu regulēšanu.Tas nāk ar rotējošo kronšteinu, lai jūs varat pielāgot tā, lai jūsu mīļākie leņķi.

Specifikācijas

Produkta Svars

12v parasto modeļi + balstenis: 391G

Produkta Izmēri

(L x W x H)

Siltā Gaisa Ventilators: 15 x 7 cm / 5.9 × 2.8 collas

Balsteni: 18 x 7cm / 7.1 × 2.8 collas

Iepakojuma Saturs

Kausa Formas Auto Siltā Gaisa Ventilators X 1

Materiāls

ABS

Jauda

150(W)

Kabeļa garums

1,5 metriem

Piezīme

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, ar faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts attēlā.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Elaev Rasul

BON.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Modeļa Numurs - Kausa Formas Auto Siltā Gaisa Pūtējs
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana - Home DIY
  • Veids - Citi