Inyahome Astoņstūra Laukumā PU Placemats, lai Pusdienu Galda Eļļas Izturīgs Ūdensnecaurlaidīgs Viesnīcas Mājas Siltuma Izolācijas Starplika Galda Pārklāji Kalniņi

Regulārā cena €16.56 €9.10
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: laukuma izvietojums pusdienu galda, soma, pu faux, oem paliktņi, sizala grīdas paklāji, mat jutos siltumizturīgas, vīriešu paliktņi, quattro grīdas paklājs, strem ing galda lampa, koka klucis idejas, grīdas paklājs svētku

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v231497

Produkta Informācija

【AUGSTAS KVALITĀTES] AICINA

Mūsu Astoņstūra Placemats par Pusdienu Galds ir Izgatavots no 100% izturīgas mākslīgās ādas poliestera materiāls

【ELEGANTS ASTOŅSTŪRA FORMA] AICINA

Ādas laukums placemats ar īpašas formas un classic krāsas var viegli izrotāt un atjaunināt jūsu pusdienu galda.Tā astoņstūra forma ir unikāls un interesants, piemērots kvadrātveida galdiem, kā arī apaļā galda

【VIEGLI SAKOPT] AICINA

Mūsu astoņstūra ādas placemats ir ūdensizturīgs, eļļas izturīgas un anti-slip, var viegli notīrīt ar lupatu, dvielis, ziepes un ūdens

【PIETEIKUMS] aicina:

Modes fab formas,piemērots marmora countertops, pusdienu galds u.tml; funkcionālās placemat aizsargātu jūsu galdu no skrāpējumiem un traipiem, nav šķidruma, var iet cauri, lai jūs baudīt diezgan skaista rupja maluma milti.

Par kuģošanas

Mēs kuģis objektu (- s), 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc maksājuma.lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza, pirms jūs veicat maksājumu.

Ja jums nav iegūt jūsu preces pēc 60 dienām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīgs jums, lai atrisinātu problēmu.

Piegādes datums

Ķīnas ziņu Gaisa Pastu, Tas parasti aizņem 10-60 darba dienu laikā ierasties(Piegāde uz Brazīliju ilgst aptuveni 30 līdz 90 dienas.

Par Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus,Tas parasti aizņem 14-90 darba dienas ierodas.

Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus,nodrošina Izsekošanas Numuru, kas Tikai var izsekot iekšienē, Ķīnā.Ja jums Izsekošanas Numuru, kuru var izsekot jūs vietējo valstij, lūdzu, Izvēlēties Piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasta Reģistrēta.

Atsauksmes

Ja produktus un pakalpojumus no mums ir pārliecinātas,jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes Detalizētu Vērtējumi ir ļoti appreciated.

Mēs atstās pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad saņēmusi pozitīvas atsauksmes no jums.

Kad jūs vērtētu kuģniecības lūdzam ņemt starptautiskā biznesa vērā.

Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir patīkamu iepirkšanos ar mums.Lūdzu, e-pastu mums, pirms aiziešanas jebkuru 1 vai 2 vērtējumi, negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu.

Mēs saprotam, sajūtu un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.Lūdzu, dodiet mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.

Sazinieties ar mums

Ja jums ir kādi jautājumi vai jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs būsim priecīgi palīgs jums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu jums, kā agrāk, jo iespējams, tomēr,ņemot vērā laika joslu starpību,mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jums nekavējoties.Lūdzu, sniedziet 24 darba stundu laikā mums, lai reaģētu,paldies par sapratni.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Forma - Neregulāra
  • Iezīme - Eco-Friendly
  • Galda Dekorēšana Un Piederumi Tips - Mats & Spilventiņi
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils - eiropa
  • Materiāls - PU
  • Modeļa Numurs - 635048725443