1.56 Indekss Recepšu Saulesbrilles Polarizētās Lēcas Pelēka, Brūna, Zaļa, Saulesbrilles, Lēcas, lai Tuvredzība Anti UVA/UVB un Anti Glare 156

Regulārā cena €49.09 €44.18
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: lampas uvo uvb, remonts kaklarota canon objektīvs, 18 kontaktlēcu, dizainers vīriešiem toms brilles, sintētisko kontaktlēcas, recepšu brilles atlaides, cony brūnas kontaktlēcas, runā kontaktlēcas, gaiši zaļas kontaktlēcas, lai zaļo lēcu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Vīriešu Brilles

Sku:v227387

Produkta Informācija

1.56 Indekss Polarizētās Sunglasse Lēcas:

USD48.00/pārī

(Diapazons: Sfērā -0.50 ~ -6.00, Cilindru -0.50 ~ -2.00)

Izmērs: Diametrs 80mm

Šī ir bāzes līkni, saulesbrilles, lēcas, lēcas liekuma spēles uz lielā rāmja saulesbrilles līkne, tās efekts būs tāds pats, kā oriģināls, saulesbrilles, lēcas.Jauku Meklē efektu.

Trīs Krāsu Izvēlēties:

Polarizēta Zaļa/Polarizēta Brūnas/Pelēkas Polarizētas

Lai veiktu perfektu rāmi, lai atbilstu jūsu sejas, mums ir nepieciešams zināt jūsu mērījumiem un PD, lūdzu, informējiet mūs: 1.Dioptrijas: pa kreisi = (-2.00), tiesības = (-2.00) ------- tas ir piemērs, jūsu zināšanai.Ja jums ir recepšu ziņojumu, kā tālāk, pls, sūtiet mums foto. 2. Par PD: (acs zīlīšu attālums, attālums no centra kreisā acs centrā labo aci), Ja tas ir neērtības dodieties uz optikas veikalu, vai slimnīcu, jūs var izmērīt vairākas reizes ar sevi, pārbaudiet šādus foto, un tas ir ļoti skaidri redzēt izmērs: (labā acs) l--------------PD izmēra------------l (Kreisā acs)

3.Cilindrs/Astigmatisms: Ja tava acs ir cilindrs, lūdzu, sniedziet jauda cilindru un ass.

Mēs esam reāls veikals Ķīnā, zemāk ir viena stūra no mūsu veikala.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Ganeshcool009

Tas lai ir mans 5 th lai ar ārsta recepti vienu gadu no šī veikala. Visi mani ģimenes locekļi tagad ir aprīkots ar brillēm, kas nāk no šī veikala. Es pasūtīju vairākas preces: lēcas, ietvari un citi aksesuāri. Es stingri ieteiktu veikalā augstas kvalitātes Ķīnas ražojumiem, augstas technicity un labu un godīgu padomu, lai viss ietilptu ar ārsta recepti. Apmaiņa ar efektīvu un pieklājīgi pārdevējs. Es ieteiktu tos pārāk ātri apstrādei un piegādei: 6 dienu laikā ar UPS no Ķīnas uz Eiropu, 3 nedēļas ar standarta Aliexpress piegāde..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Pārklājums - HMC
  • Modeļa Numurs - PL-1.56 S
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips - Briļļu Piederumi
  • Dzimums - Vīrieši
  • Sertifikācija - Nav
  • Zīmola Nosaukums - EAGWOO
  • Briļļu Piederumi - Lēcas
  • Lēcu Materiāls - CR-39