Akumulators, Siksna Power Bank Stiprinājuma Turētājs Vairs Spēlēt Laika Oculus Quest 2

Regulārā cena €6.84
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: quest2 power bank, bomi power bank, gadījumā, oculus quest 2 galvaskauss, meklējumi 2 power bank piederumu, kontrolieris oculus meklējumos, pad oculus meklējumos, kopsavilkums d4 siksna, oculus quest 2 rhinestone, 15l uzglabāšanas akumulators, akumulatora p8 energy pro

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Baterijas

Sku:v225856

Produkta Informācija

Aizzīmju Punktiem:

1、Power Bank Nostiprināšanas Siksnas: profesionāli izgatavotas, stiprināšanas siksnas ir aprīkotas ar 2 regulējamiem burvju siksnas, kas var turēt akumulatoru stingri vietā.

2、Ilgāk Spēlēt Laiks: akumulatora turētājs novērš mobilo energoapgādes VR austiņas, novēršot neveikli ierīces un uzlādes gaidīšanas laiks.Nav nepieciešams tērēt naudu, lai nopirktu papildu baterijas vai Oculus Quest Elite Siksna ar baterijām.Ļaujiet jums ir vairāk iegrimis VR pieredzi.

3、Saglabātu Tīru un Sviedri-Bezmaksas: Tikai iestrēdzis.Pat, ja jūs to izmantot ilgu laiku, jums nav justies diskomfortu un aizlikuma.

4、Samazināt Galvas Slogs: svars akumulators, siksna, akumulators, un TPU galvas spilventiņu ir atpakaļ, lai līdzsvarotu un samazinātu slogu uz spēlētāja galva.

5, Iepakošanas Saraksts: 1X akumulators, siksna, 1*0,5 m kabelis, ko var izmantot kā ārējo akumulatoru risinājums, pretsvaru un komfortu jostas.Piemērots mobilo enerģijas avotiem, par dažādiem izmēriem.

Apraksts:

Šis Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 ir aprīkots ar 2 regulējamiem burvju siksnas, kas var turēt akumulatoru stingri vietā.

Specifikācijas:

Attiecas uz: par Oculus Quest 2

Krāsa: melna

Iepakojuma Saraksts:

1*Akumulators, Siksna,

1*0,5 m Kabelis

Piezīme:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Piederumu Tips - Akumulatoru Piederumi
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija - Nav