Automātiskā Elektriskā Rotācijas Kaķis Rotaļlietas Rotējošo Peld Putns Tauriņš Kaķis Kaķēns Interaktīvas Apmācības Rotaļlietas Izmantot Pet Kaķu Rotaļlietas

Regulārā cena €4.42 €3.01
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: kaķis push rotaļlietas, miyazaki kaķis rotaļlietas, rotaļlieta kaķis tauriņš rotējošu, smiglo kaķis rotaļlietas, kaķis tauriņš žetons, rotaļu zobenu tauriņš, tauriņš pet rotaļlietas, kaķis rotaļlietas spēlēt tauriņš, purrito kaķis rotaļlietas, apsildāmās kaķu rotaļlietas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Kaķis Piederumi

Sku:v220977

Produkta Informācija

Funkcijas:

1. Fun cat rotaļlietas: Spilgts putni un tauriņi var pagriezt par 360 grādiem, lai piesaistītu uzmanību mājdzīvniekiem un padarīt jūsu kaķis laimīgs.

2. Novērst uzmanību: Šī rotaļlieta var izvairīties kaķis nesaskrāpē mēbeles un grīdas, vingrinājums kaķis ķepas, un veicināt veselīgu augšanu kaķi.

3. Vienkārša darbība: Tur ir slēdzis, apakšā vienkāršu darbību, ir Nepieciešams 1*AAA baterijas; nav iekļautas.

4. Izturīgs materiāls: Izgatavots no plastmasas un tērauda stieples, rotaļlieta nav viegli, lai izjauktu, un cute pets varat spēlēt to uz ilgu laiku.

5. Piezīme: Izlases stilu putni un tauriņi; funny peld putni nest laimi un patīkamu laiku, lai kaķi.

Specifikācija:

Nosaukums: Elektriskā Kaķis Rotaļlietas Rotējošo Peld Putns Interaktīvās Rotaļlietas

Stils: lido putnu, tauriņu

Materiāls: plastmasa + tērauda stieples

Izmērs: ziedu diametrs 8cm/3.15 cm, augstums 5,5 cm/2.17 collu tērauda stiepļu par 21cm/8.27 collu, putnu platums 10cm/3.94 collas

Baterija: 1*AAA

Piezīme: krāsas peld putni un tauriņi ir nejaušas!

Iepakojuma Saraksts:

1*Pet Rotaļlietas

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Pedrinho Fv

Preces iznāca neskarts, viss strādā. Preču nāca ātri un pirms noteiktā laika! Paldies ļoti daudz, lai mani un manu kaķi tiešām patika!!!.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Ir Smart Ierīces - NO
  • iezīme 2 - Automātiskā
  • Apjoms - 180g
  • Funkcijas - smieklīgi
  • funkcija 3 - Interaktīvās Apmācības Rotaļlietas
  • Materiāls - Plastmasas, Plastmasas + tērauda stieples
  • Veids - Elektriskā lelle
  • Zīmola Nosaukums - TAONMEISU
  • Izmērs - 12*12*10cm
  • Pieteikums - mājdzīvnieki
  • Rotaļlietas Veids - Čīkstēt Rotaļlietas
  • Stils - peld putns, Tauriņš
  • līdzeklis 1 - Elektriskā Rotācijas Kaķis Rotaļlietas