USB Strāvas Ports Uzlādes Dock Savienotājs Valdes Flex Kabelis Samsung M10 M20 M30 M30S M40 M105 M205 M51 Uzlādes Port Savienotājs

Regulārā cena €2.86 €2.64
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: skatīties samsung m51, samsung galaxy m51 pouche, asus padfon 2 uzlādes kabelis, audums m30s, undefined bikses, pamatplates samsung m305m, m51 jostas, soma samsung a32, loksnes samsung a21s, krūšturis m20

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Mobilo Telefonu Detaļas

Sku:v219675

Produkta Informācija

USB Strāvas Ports Uzlādes Dock Savienotājs Valdes Flex Kabelis Samsung M10 M20 M30 M30S M40 M105 M205 M51 Lādēšanas Portu, Savienojiet

Cienījamie Pircējs:

Mēs varam darīt vairumtirdzniecības cenu darījumu, un es gribu sniegt jums Labāko Cenu un Popularizēšanu.Jūs esat laipni aicināti sazināties ar mani jebkurā laikā.

Par Produkta apraksts:

1.Kvalitāte:Oriģināls Kvalitātes Preces.

2.Kvalitātes Kontrole:Visas preces ir Pārbaudīta, Pirms Nosūtīšanas.

3.Reklāma Un Vairumtirdzniecība:

Ja jūs vēlaties iegādāties lielāku Daudzumu vai jums ir nepieciešams citu Telefonu Rezerves Daļas,Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani jebkurā laikā.Es Jums izdevīgu Atlaidi.

(Mēs Uzlādes Ports;Galvenās Valdes Flex, Priekšā un Aizmugurē Kameras;Kameras Stikla Lēcu;Kameras Stikla Lēcas Ar Rāmi;Korpusa Aizmugurējo Vāciņu;Aizmugurējo Vāciņu, Līme;Sānu Pogas;Power On/Off Flex;Vidējā Rāmis;Antena Wifi;pirkstu Nospiedumu Sensors;Skaļrunis;Klausules Skaļrunis;LCD Displejs Priekš Samsung/Xiaomi/Moto/Huawei/Iphone/LG/Asus Zīmolu.)

Par Delievey Laiks:

Cienījamais pircējs, draugiem, mūsu pārdošanas periods ir 1-3 dienu laikā.Parasti, mēs nosūtīt preci uz jums 24 stundu laikā pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu.

Maksājums:

Cienījamais pircējs,veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi.Ķīna Post parasto sīkpaku plus bezmaksas piegāde, posteņus nevar izsekot pēc to atstāt Ķīnu.Ja tas nav pieņemams, lūdzu, izvēlieties Visitdurbe.lv standarta transportēšanas vai E-pakete un citi kuģniecības metodes, bet jums ir nepieciešams, lai samaksātu par transportēšanu.Mēs nosūtīsim preces 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir pabeigta,un, lūdzu, rūpīgi apstiprinātu jūsu kontaktpersonas vārds, uzvārds,adrese,pasta indekss un tālruņa numuru, pēc pasūtījuma,kas palīdzēs jums saņemt preču laikā.

Pēc-pakalpojumu:

1.Ja jums ir kādi jautājumi, saņemot preci, lūdzu, nav, rodas domstarpības.Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.

2.Lūdzu, ievērojiet, ka piegādes laiks Ķīna Post General Packet Plus, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu, un Visitdurbe.lv standard shipping ir 16-35 darba dienu laikā.Gadījumā, ja īpašu apstākļu dēļ, piemēram, brīvdienās, politikas korekcijas, muitas, un attālos rajonos, piegādes laiku būs jāatliek.Paldies par jūsu sapratni.

3.Visitdurbe.lv aizsardzību laiks ir 60 dienas (90 dienas dažās valstīs/reģionos).Ja aizsardzības laiks ir apmēram līdz beigām, un jums nav saņēmis preces, lūdzu, sazinieties ar mani, es jums palīdzēšu trīs veidos:

a.Pagarināt aizsardzības laikā; b.Nosūtīt preces; c.Kompensāciju.

Atsauksmes:

Saņemot preces un ir apmierināti, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu atzinību,paldies par jūsu sadarbību.

Piegādes veidus:

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 4 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Zlatoglava

сеть не ловит, микрофон не работает (.

Mityaeva1970

labs.

Lezhushkin Nikol

Man nav ieteikt preces, tas ir kopija, ne oriģināls. Nāca preces, uzstādītas un pārsteigums nedarbojas mikrofons. Mikrofons darbojas tikai uz skaļruni. Uzrakstīju pārdevējam. Viņš nosūtīsim vēl vienu. Es lūdzu jūs nosūtīt mani? Nē, mēs nezinām, kā to darīt. Uzrakstīju viņam, es gribu pasūtīt bez maksas, un jūs rediģēt un veikt cenu 0.1 $. Ak, draugs, mēs nevaram uzlikt šādu cenu var 1 $ + shipping 0.99 $. Kāpēc man pirkt, ka cepure atkal? Rakstīja: vienkārši sūtīt man. Sals... īsāk sakot, puiši, nav nopirkt šo sūdi... Varbūt pārdevēja būs redzēt un sūtīt man normāls. Pēc tam es papildinātu un rakstītu vēl viens pārskatīt ko beidzās šis stāsts. Līdz tam, nav risks to!.

Ljpdonatien

Acīmredzot ir liels, būs tests..

Specifikācijas

Produkta parametri

  • 3.Uzlādes Port Savienotājs - Samsung M30 uzlādes port savienotājs
  • Modeļa Numurs - Samsung Galaxy M10 M20 M30 M30S M40 M105 M205 M305 M405
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - New625
  • Saderīgu Zīmols - Samsung
  • 1.Uzlādes Port Savienotājs - Samsung M10 uzlādes port savienotājs
  • Kvalitāte - Atbalsta Ātrās Uzlādes
  • 2.Uzlādes Port Savienotājs - Samsung M20 uzlādes port savienotājs
  • Dizains - Bārs
  • 6.Uzlādes Port Savienotājs - Samsung M51 uzlādes port savienotājs
  • Sertifikācija - CE
  • 4.Uzlādes Port Savienotājs - Samsung M40 uzlādes port savienotājs
  • 5.Uzlādes Port Savienotājs - Samsung M30S uzlādes port savienotājs
  • Izmantošana - USB Uzlāde Dokā