Direktors Video Sižeta Ierakstīšanas Clapperboard TV Movie Klipu Filmu Rīcības Foto Roku darbs Sagriež Prop Clapper Valde

Regulārā cena €7.38 €3.62
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: Jaundzimušo Fotogrāfiju Aksesuāri, ekrāna citroen filmu, vīriešu fotogrāfs, kseibi augļu atlasītājs, clapper valdes elektronisko, japāņu pastiprinātājs valde, uzmanības centrā vasaras mājas kino, uzvalks clapperboard bikses sieviete, fiat stikla klipi, lego clapper aproce

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Kameru Un Foto Aksesuāri

Sku:v216711

Produkta Informācija

Direktors Video Sižetu Krāsains Clapperboard TV Movie Klipu Filmu Rīcības Foto Roku darbs Sagriež Prop Clapper Valde ar Dzēšgumiju Pildspalvas

Motīvs:

Izmantot augstas kvalitātes balta akrila organisko materiālu (3mm/0.12 biezās), ar baltu uzdruku uz priekšējā un nav vārdu uz muguras.

Krāsainas koka dēlis, iegultās magnēti, vairāk speciālistu.

Šī clapper ir decoration/butaforijas par Holivudas puses.Jūs varat rakstīt ar krītu, un tas ir viegli izdzēst.

Baltās tāfeles virsmas var rakstīt ar tāfeles marķieriem,-uz ūdens bāzes, marķieri vai krīta, kas ir vienkārši, praktiski un skaidri redzams.

Redeļu izmantojot cietās koksnes, skaņa ir vienkārši un skaļi.

Vai jums ir filmu mīlētāji vai amatieru filmu ražotāju, tā ir izvēle par filmu, suvenīri.

Tas ir ļoti piemērots lomu spēlē, seriāliem, pilnmetrāžas filmu uzņemšanas, rediģējot, video ražošana, kino, filmu un televīzijas fotogrāfijas entuziastiem, lai savāktu un rādīt labākos produktus, kameras fotogrāfija digitālā simulācijas un tā tālāk.

Par lomu krāsu jomā clapper: Kad mēs esam šaušana, sakarā ar kameru uzstādījumi un režisora monitora iestatījumi, tur bieži vien ir dažas atšķirības starp krāsām, kas atspoguļots režisora monitora un faktiskās krāsas.

Šajā laikā, dažas atsauces objekti ir nepieciešams.Funkcija krāsu, bārs ir tikai, piemēram, ka, tas var nodrošināt direktors standarta salīdzinājums, un vēlāk, montāžas un krāsu korekcijas, to var arī ērti izmantot, lai salīdzinātu krāsu reālo objektu un krāsu displejā, īpaši nelineārās montāžas sistēmu, kas plaši izmanto šķidro kristālu displeju.

Krāsu redzējis LCD monitors nav tieši tāds pats kā faktisko krāsu, un krāsu monitors var regulēt arī ar kontrastē ar krāsu joslas krāsu laukā ieraksti.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: Ieraksta Kuģa

Materiāls: Akrils

Izmēri (ieskaitot caurumošanas valdes): 30x25cm/11.81x9.84in

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

1 X Clapper Valde

1 X Pildspalvu

1 X Dzēšgumiju

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - ALLOYSEED
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojums - Jā
  • Modeļa Numurs - Video Režisors Skatuves Clapperboard
  • Clapper Valde - TV Movie Filmu Clapper Valde
  • Video Režisors Skatuves Clapperboard - Direktors Video Sižetu Clapperboard