2Pc Silikona Jaucējkrāns Extender Ūdens krānu, Izlietni, Bērniem, veļas Mazgāšanas Ierīce, Vannas Virtuves Izlietnes Jaucējkrāns Rokasgrāmata, Krāna Pagarinātāji

Regulārā cena €3.48 €1.74
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: master virtuves izlietne, mwestern virtuves izlietne, triflow virtuves jaucējkrāns, kt virtuves izlietne, carcher virtuves jaucējkrāns, ūdens pudele eau, spilgti virtuves jaucējkrāns, tangled ūdens pudele, baseinu jaucējkrāns bērniem, pieskarieties 2 ūdens pudeles

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Vannas Istaba Produkti

Sku:v216177

Produkta Informācija

Aizzīmju punktiem:

1. Izspiest, lai novirzītu ūdens, lai radītu strūklaka ar dzeramo ūdeni.

2. Palielināt jautri mazgājot rokas, veikt ūdens tuvāk bērniem, attīstīt bērnu autonomiju, un izveidot labu ieradumu, mazgājot rokas.

3. Tas neprasa nekādus instrumentus vai montāža, un strādā normāli, tikai saspiest abas puses spiežot uz leju apakšējo deflektors tādā pašā veidā.

4. Uz jaucējkrāns ar krānu extender ir paredzēta vairumam parasto jaucējkrāni, piemērots virtuves izlietnes vannas istabas izlietnes, un pat vanna spouts.

5. Neliels skaitlis nesīs daudz izmaiņu, lai jūsu vannas istabā!Jums ir nepieciešams, silikona dzērājs jaucējkrāns piemērots visiem jaucējkrāni!Dzert ūdeni vai skalot tieši no krāna, neuztraucoties par to, vai jūsu rokas vai krūzītēs.

Apraksts:

Materiāls: Plastmasa

Izmērs: 8*3.5*2.5 cm

Paketē iekļauts:

2*Krāna Extender

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls - Silikona