2 Gabaliem Top Metāla Uzsist pa Top Žiroskops Nerūsējošā Tērauda vilciņš Rotaļlietas, Fizikas Rotaļlietas Zinātniski Izglītojošas Rotaļlietas

Regulārā cena €6.44 €4.96
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: top totem pirmsākumiem, autmn apgrieztu augšu, gaisa 2s lāzera, komandu google žiroskops, iphone gadījumā, žiroskops, iyaege apgrieztu augšu, saulesbrilles žiroskops, lāzera 3 bumbu, da apgrieztu augšu, sarkanā totem vilciņš

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Klasiskās Rotaļlietas

Sku:v216074

Produkta Informācija

2 Gabaliem Top Metāla Uzsist pa Top Žiroskops Nerūsējošā Tērauda vilciņš Rotaļlietas, Fizikas Rotaļlietas Zinātniski Izglītojošas Rotaļlietas Iepakojuma saturs: jūs saņemsiet 2 gabali, metāla uzsist pa augšu 2 krāsas, zelta un sudraba, ar 2 aukliņu uzglabāšanas somiņa ar nosacījumu, iepakojumā, lai saglabātu žiroskopu, kas ir jauki, lai spēlēt ar sevi, vai nosūtot savu mīļāko, celt daudz jautrības, lai jūs.

Kvalitatīvs materiāls: kopš materiālu no mūsu vērpšanai topi pieņem kvalitātes metāla, kas ir stingrs un nodilumizturīga, droša, un tam ir ilgs kalpošanas laiks; Mērīšana: katru vilciņš pasākumus, apm. 3 x 3.6 cm/ 1.18 x 1.42 cm, 0.02 kg svars, kas ir viegli turēt un spin.

Izglītības nozīme: nodot tippe augšu uz gludas plaknes, un turiet rokturi, pagriezt, tad žiroskopu pēkšņi piecelties, kas ir pilna ar fizisko noslēpumu artefakts, padarot jūs izbaudīt jautrību, tajā pašā laikā palielinot vēlmi mācīties.

Izbaudiet jautrību: šī klasiskās vērpšanai topi ar noapaļotām malām, kas krāsotas ar spilgtas krāsas, izskatās ļoti interesanti; Jūs varat spēlēt topi ar draugiem, klasesbiedriem un tā tālāk, vai vecāki zēni un meitenes, arī var spēlēt tos kopā, lai uzlabotu attiecības, kam ir jauka atpūtas laiku.

Lieliska dāvana: pārsegs pār augšas var spin apmēram 1 - 2 minūtes, kas var kalpot kā klases atlīdzības, dzimšanas dienas dāvanu, atpūtas nolūkos, un vairāk; protams, tā priecēs jūsu draugiem, mīlētājiem, klasesbiedri, pat skolotājiem.

Krāsa: zelts + sudrabs

Materiāls: metāla

Iepakojuma Saturs:

2 * Uzsist Pa Augšu

2 * Uzglabāšanas Soma

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Ieteikt Vecums - 4-6y
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija - Nav