Oh! Svētā Marija Anālais Bīdāmās Želeja 50 ml

Regulārā cena €27.10
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: svētās zemes valdniekiem, kosmētika holiy zemes, zeme ēģipte kosmētika, svētās zemes tirgus sandales, svētās zemes šarmu, braucieni svēto zemi, land rover messenger bag, kosmētika holly land, land rover golfa soma, svētās zemes soma

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Seksa Rotaļlietas

Sku:v212801

Produkta Informācija

Līnijas produktus, kuru pamatā ir Kaņepju Oh!Svētā Marija aug ar jaunu un inovatīvu lubrikants, kas īpaši paredzēts anālais sekss.

Anālā seksa laikā, jo tā dalās objekti (annilingus, prostatas masāža, iespiešanās, piesaistes, fisting . . . ) ir viens no prakses aug ātrāk un ātrāk, no jebkāda veida valsts, Neatkarīgi no seksuālās orientācijas.

Šī prakse prasa vairāk eļļošanai, kā tūpļa nav?t ieziest dabiski un citus aspektus, kas ļauj to darīt healty, drošu un patīkamu ceļu.Starp šīs rūpes mums var ietvert spēj relaksējošu zona, lai palīdzētu dilatācija.Mūsu anālais lubrikants Oh!Svētā Marija Anal Gel ir atbilde uz lūgumu sniegt ilgstošu lubrikantu anālais sekss, kas palīdz atpūsties un dilating un arī atrodas dabiskās sastāvdaļas, bez silikoniem.

Šis ir produkts, kas especialized ar dažādām funkcijām, kas padara sapņus anālā seksa cienītājiem, un tas kļūs ideāls partneris tiem tiem, kuri vēlas sākt šo praksi.

Sajust Kaņepju varas ir unikāls un atšķirīgs formula!!

Kā lietot: Maigi uzklājiet uz zonu ieziest.

FUNKCIJAS: Ūdens bāzes lubrikantu.Dabīgas sastāvdaļas.Ilgstoša gēla tekstūra.Palīdz atpūsties, lai dilatācija.Nē plankumiem.Parabenes bezmaksas, bez cukura un glutēnu.Izmērs: 50 ml.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 1 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Funnocry

Ótimo PRODUTO.

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Zīmola Nosaukums - NUEI KOSMĒTIKA