Universālā Drošas Automašīnas Galvenais Aizsargs Lodziņā RFID Pretbloķēšanas Maisiņš Keyless Auto Taustiņu Signāla Bloķētājs Faradeja Kaste Auto Uzglabāšana, Auto Piederumi

Regulārā cena €11.86 €11.04
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: vintage putnu būris, gsm jammer militāro, rožu putnu būris, signāla pastiprinātājs gsm 850, 4g signālu pastiprinātājs, gsm, 3g, led gaismas gsm, putnu būrī beji, putnu būrī york, īpašo putnu būris, gsm signāla maršrutētājs

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Interjera Piederumi

Sku:v208703

Produkta Informācija

Apraksts:

1.Auto taustiņu Signāla Bloķētājs : auto tagad ir nozagts ik pēc 2 minūtēm.Noziedznieki izmanto keyfob virskārtas instrumenti, kopēt vai imitēt jūsu keyfob unikālo signālu kodu, attāli piekļūt jūsu transportlīdzekļa vai keyless ieceļošanas sistēma.Šo lodziņu izmanto pretbloķēšanas visi signāli, kad jūs nodot savu auto atslēgas uz to.

2.Faradeja Kaste,PU ādas dizains: ārējais audums no šī kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pu ādas,gludu touch un valkājamas.Tas izskatās eleganti un retro, high-end klases.Iekšējais audums ir izgatavots no augstas kvalitātes dubultā RF aizsargs audums, kas garantē spēcīgāku signālu izolācija.

3.Šo anti-theft keyless faradeja kaste ir must ir ikvienam ar keyless access, lai transportlīdzekļa sistēmas.Pirms sākat lietot šo signālu vienā kastē, jūs varat ievietot ievadiet lodziņā testēšanai.Ja ir kāda problēma, mēs atbalstītu atgriešanos un apmainīties ar un bez kompensācijas.

4.Signāla Bloķēšanu, Kaste,Augstas ietilpības: Šis auto atslēgu drošu kārba var turēt VISMAZ 4 automašīnas atslēgas.Jūs varat ievietot visas savas rezerves atslēgas šajā lodziņā.Lūdzu, pārbaudiet tā modeļa un izmēra, pirms pirkšanas.Atslēgu kastes Izmērs: 6.3 x 4.72 x 3.6 gadā.

5.Ārējais slānis šī signāla bloķētājs kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes ādas, kas ir ērts, un kas nav slidens.Iekšējais slānis ir izgatavots no luksusa krievijas masīvkoka un militārās pakāpes audumi, odere ir izgatavota no augstas kvalitātes divkāršās izolācijas audums.Elastīgās putas uz augšu kasti var efektīvi novērst kasti no deformācijas.Tas var ilgt no 2-3 gadiem.Šī unikālā keyfob faradeja kaste ir piemērotas mājas.

Produkta apraksts:

Viss, kas jums jādara, ir vieta jūsu automašīnas atslēgas šajā lodziņā un aizveriet bloķēt, lai novērstu jūsu auto drošības sistēmas ir hacked.Aizsargāt jūsu auto, jebkurā laikā, jebkurā vietā!

Spalvu:

SLIM, VIEGLS, GRŪTS & IZTURĪGS, AUGSTAS KAPACITĀTES

Augstas Kapacitātes

Šis auto atslēgu drošu kastē var ievietot 4 automašīnas atslēgas, tāpēc visi ģimenes locekļa auto atslēgas, var ievietot to.Don aizmirst savu rezerves atslēgu maciņi un atstāj neaizsargātu.

STOP KEYLESS AUTOMAŠĪNU ZĀDZĪBAS:

Zagļi ir iespēja paplašināt savu keyless auto signāla attāluma, izmantojot signāla pastiprināšanas ierīces.Ar keyfob faradeja kaste saglabātu jūsu automobiļa drošības sistēmu, prom no kļūst hacked.Aizsargā jūsu personisko un finanšu datu bloķējot RFID skeneri un lasītāji, no atklāšanā un kopēšanas jūsu kartes " RFID signālus.Šī faradeja kaste ir tāda pati funkcija kā signāla bloķētājs soma.

Universal fit kaste:

Anti theft auto atslēgu kastē universal fit Mazda, Jaguar, Ford,Land Rover, BMW, Skoda, VW, Mazda, Fiat, Peugeot, Tesla, Subaru, Audi,Honda, Mercedes vai Motociklu atslēgām, piemēram, Harley Davidson, Ducati Multistrada.Tas ir paredzēts, lai saglabātu jūsu keyless fob droši jūsu mājās un birojā no zagļiem.

100% SIGNĀLA BLOKĀ

Mūsu signālu bloķēšana lodziņā bloki WIFI, RFID, GSM LTE, NFC, ANTENAS, GPS un BT signālus.Neļauj zagļiem piekļuvi bezvadu signālus.Attālā piekļuve keyless ieceļošanas maciņi, ir visizplatītākais veids, automašīnu zādzības, pārliecinieties, ka tas nekad notiek, lai jūs, lai jūsu signālus neiespējami piekļūt.

Specifikācijas:

specifikācija:

Krāsa: Melna

Materiāls: PU

Svars: 360g

Izmērs: 18*12*9CM

Paketē Iekļauts:

1* signāla aizsargs kaste

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Materiāla Tips - PU
  • Veids - Atslēgu kaste
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums - AUTO-partment