5/10 m Tuya APP wifi Tālvadības pults Smart Lentes RGB Gaismas Ūdensizturīgs Pasaulē Pasaku Gaismas saderīgu Alexa, Google balss vadība

Regulārā cena €9.21 €5.71
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: tuya 433 tālvadības, attālās vadības tuya, altea tālvadības pults, gti led gaismas, puzu tālvadības pults, saules pasaulē lampas, bava led gaismas, relejs tuya wifi, tv tālvadības masimo, shinobu led gaismas

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: kontaktligzdas

Sku:v204712

Produkta Informācija

Apraksts:

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes!

APP kontrole: Tuya, Gudru dzīvi

Lūdzu, ņemiet vērā, ka produkts pats par sevi (LED pasaku gaisma)ir ūdensizturīgs(IP65), bet kontrolieris gaismas stīgu nav ūdensizturīgs, lūdzu, esiet uzmanīgi.

-24-taustiņu tālvadības pults: Ar tālvadības pulti, jūs varat kontrolēt on/off, krāsu, skatuves, atpakaļskaitīšanas, mūzikas režīmu un citām valstīm smart pasaulē fariy string gaismas.

- Laika funkcija: izmantojot tālvadības ierīci un mobilo aplikāciju, lampas string var veikt darbības laiks pēc noteikta laika, kas ir ērts, apsaimniekošanas, enerģijas taupīšanas un vides aizsardzība.

- Mūzikas ritmā: Ļoti jutīgs Mikrofons ir iebūvēts gaismas stīgu kontrolieris.Gaismas krāsu un režīmu var mainīt neierobežoti ar mūziku.Ir 4 veidu mūzikas ritmā, lai saņemtu savu pielāgoto krāsains un smart home apgaismojuma sistēmu.

- Manuālā kontrole: noklikšķinot uz pogas kontrolieris, jūs varat kontrolēt, on/off gaismas stīgu, pārslēgtu krāsu, gaismu un ieslēgt/izslēgt mūzikas ritmā.

- Mūzikas Pasaku Apgaismojums: Ar iebūvēta mikrofona padara "dzīvu" gaismas.Led lights flash kopā ar mūzikas ritms, Tas ir pirmā izvēle, lai uguns līdz pusei un rotā notikumiem, piemēram, Halloween, Ziemassvētku

- USB Strāvas Interfeiss: Ziemassvētku gaismu var pieslēgt USB portu tieši portable power bank, USB pieslēgvietu, vai datoru, un izmantot to kur vien vēlaties

- Grupas vadību: Vairāku gaismas virknes var tikt radīts uz grupas saprast, sinhrono kontroli.

- Plašu Programmu: Piemērojot mīksto sudraba stieples, tā ir elastīga, lai to forma un lieces uz formas, kuru vēlaties.Ideāli piemērots DIY dekorēšanas jūsu guļamistaba, livingroon, kāzas, svinības, dzimšanas diena, dārzs, terase, lapene, žogu, pagalmā, Ziemassvētku eglītes, Valentīna Diena.

- Balss kontrole: gaismas stīgu atbalsta Amazon echo/ Google Home balss kontroli.

Specifikācijas:

- Led Pasaku Gaismas: Smart Pasaulē LED Pasaku gaismas

- LED Krāsa: RGB

- Ūdensizturīgs: IP65

- Lampa Pērles: 5M/50 10M/100

Stīgu Garums: 5M/16,4 pēdas 10M/32.8 ft

- Balss Kontrole: Alexa, Google Home

- Phone: Tuya, Smartlife App

- WIFI: 2.4 GHz

- Barošanas avots: USB Strāvas Interfeiss

- Remote Controler: 24 atslēga

Paketē Iekļauts:

1*gaismas stīgu

1*kontrolieris

1*USB kabelis

1*tālvadības pults

1*Lietošanas

Piezīmes:

Lūdzu, ņemiet vērā, ka produkts pats par sevi (LED pasaku gaisma)ir ūdensizturīgs(IP65), bet kontrolieris gaismas stīgu nav ūdensizturīgs, lūdzu, esiet uzmanīgi.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Funkcijas - Mirgo, Slots
  • Sertifikācija - CE, FCC, ROHS
  • Kontroles Kanāli - 2 Kanāli
  • Modeļa Numurs - 1
  • mēroga - 1
  • Zīmola Nosaukums - centechia
  • Gyro - 1
  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Max Ātrums - 1
  • Valsts Montāža - Ready-to-Go