Suns Džemperis Drēbes Pet Ropa Perro Kostīmu Para Maziem Suņiem Mētelis, Jaka Chihuahua Teddy Lāču Ziemas Jaka Trikotāžas Apģērbu

Regulārā cena €22.55 €16.69
Nodoklis iekļauts.
  • Tagi: čihuahua huawei, donald suņu apģērbi, rl lācis sporta krekls, crocs chihuahua, pt suņu apģērbi, mimi lācis tedijs, spilgti rozā teddy bear jaka, annija lācis tedijs, batman pet džemperis, teddy bear mazo suņu apģērbu

Pieejamība:Noliktavā

Kategorijas: Suņu Apģērbi & Apavi

Sku:v200820

Produkta Informācija

Piliens kuģniecības:

Piliens Kuģniecības un Vairumtirdzniecība ir gan pauda gandarījumu!

Mēs varam piedāvāt saskaņā ar zemāk

1. Ne reklāma,Ne reklāma ēst uz zemes gabala.

2. Ātri kuģi, nepārsniedzot 2-5 darba dienas.

3. Laba kvalitāte ir mūsu kultūra.Suns Džemperis Drēbes Pet Ropa Perro Kostīmu Para Maziem Suņiem Mētelis, Jaka Chihuahua Teddy Lāču Ziemas Jaka Adīta Apģērba Apraksts:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Krāsas: Creamywhite Materiāls: Augstas kvalitātes vilna; Pārdošanas Modelis: Mazumtirdzniecības/Vairumtirdzniecības/Dropshipping Piemērots: Maziem, vidējiem un lieliem suņiem Izmērs: S, M, L, XL, XXL Sīki Izmēri: S: Krūšu izmērs 43cm, muguras garums 26cm; M: Krūšu izmērs 48cm, muguras garums 30 cm; L: Krūšu izmērs 52cm, muguras garums 33cm; XL: Krūšu izmērs 58cm, muguras garums 36 cm; XXL: Krūšu izmērs 62cm, muguras garums 39cm; Piezīme:

1.lūdzu atļaut 1-3 cm/ 0.39-1.18 collas atšķirību dēļ manuāla mērīšana .

2.Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var būt nedaudz atšķirība no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai.

3.Lūdzu, atstājot ziņu, pirms jūs sniedzat sliktas atsauksmes, ja produkti ir dažas problēmas.

Paldies par jūsu sapratni.

I pakete nclued: Suns Džemperis

Ja jums patīk šo preci, lūdzu, pievienojiet to uz savu "vēlmju sarakstu", Ja jūs, piemēram, mūsu veikalā, lūdzu, pievienojiet to uz "Veikalu Saraksts".Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, pievērsiet uzmanību mūsu veikalā, mēs turpināsim, lai atjauninātu produktu, un nosūtīs daudz kuponus, lai mūsu fani.

Motīvs: Ziemas Bear Jaka Trikotāžas Apģērbu; Augstas kvalitātes vilnas, mīksts un silts; Unikāls modelis, fanshion un luksusa; Attēlā redzams: Daudz Jautājumu par Dropshipping Pakalpojumi Ir Šādi:

1.Cik daudz pasūtījumu jūs varat rīkoties dienā?

mēs esam liels uzņēmums Shenzhen,Ķīna,ar lielu noliktavu, kas var apstrādāt liela apjoma pasūtījumus ikdienas.Mēs nosūtīt neskaitāmi gabali ikdienas.Mēs varam garantēt, lai jūs pieprasījuma.

2.Cik ātri jūs varat apstrādāt pasūtījumus?

Mēs organizē sūtījumu, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs maksājat par pasūtījumu.Prioritāte piegādes dropshipping, lai

3.Varētu jums nosūtīt kārtībā bez kvītis,rēķini un reklāmas piedāvājumu iepakojuma iekšpusē?

Absolūti!Nē, rēķini,kvītis,reklāmas piedāvājumu, ja jūs atstāt piezīmes par kārtību(ja jūs vēlaties,mēs varam sniegt.)

4.Ja jums ir nepieciešama citu produktu?

Mēs varam sniegt visvairāk produktiem, jums ir nepieciešams tik daudz kā possible1.Ja jums ir kādi citi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs esam ļoti pateicīgi sadarboties ar jums.

5.Mēs varam atbalstīt CSV/Excel Fails Dropshipping.

6.Tur ir ne tikai akciju, lai izpildītu rīkojumus par dienu

Atgriezties & Kompensācijas:

1. Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU !

2.pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ to sākotnējā nosacījumiem, priekšmeti tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu bojātu vai zaudējumu aprēķinā,un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, tu atgrieztu preces.

3. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

4. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU , saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Visitdurbe.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Atsauksmes

Vērtējums Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Specifikācijas

Produkta parametri

  • Izcelsme - KN(Izcelsmes valsts)
  • Raksts - Dzīvnieku
  • Modeļa Nosaukums - PM-CFS11 Suns Džemperis
  • Krāsa - creamywhite
  • Tērps - Rudens Ziemas
  • Veids - Suņi
  • Materiāls - Vilnas, Augstas kvalitātes vilnas
  • Stils - Ziemas Bear Jaka Trikotāžas Apģērbu Suns Džemperis
  • Gadījumā šķirnēm - Mazie vidējie lielie suņi kaķi
  • Funkcijas - Ziemas Bear Jaka Trikotāžas Apģērbu Suns Džemperis
  • Izmērs - S, M, L, XL, XXL
  • Sezona - Rudens/Ziemas